Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αρχιμάστορας της κωλοτούμπας Κυριάκος Βελόπουλος

Ο αρχιμάστορας της κωλοτούμπας Κυριάκος Βελόπουλος

Τώρα θυμήθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκλεισε τους Έλληνες στα σπίτια τους!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος βλέποντας να μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο το κλίμα των αντιδράσεων εναντίον των κυβερνητικών μέτρων, που λαμβάνονται με αφορμή τον κορωνοϊό, αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση! Δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει στάση ή κατά το κοινώς λεγόμενο κάνει κωλοτούμπα. Ψήφισε το Μνημόνιο και τώρα λέει ότι ήταν κατά των Μνημονίων! Έλεγε δημόσια ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τον Καρατζαφέρη και τον εγκατέλειψε με πάσα άνεση… και μάλιστα πήγε αμέσως στην Νέα Δημοκρατία, που εφάρμοζε την πολιτική των Μνημονίων.

Όταν άρχισε, λοιπόν, η υπόθεση με τον κορωνοϊό πήρε θέση υπέρ των μέτρων και στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή, είπε ότι η κυβέρνηση “έκανε τα αυτονόητα”! Τώρα τα γυρίζει όλα βλέποντας να χάνει ψήφους και έτσι επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Σύψα, οι οποίοι είναι τα «πρόσωπα» της κυβερνητικής ομάδας επιστημόνων για τον κορωνοϊό, κατηγορώντας τους ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

“Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας … Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο.”

Έχει το θράσος να μιλάει κατά αυτών που υποστηρίζουν τα εμβόλια όταν πριν λίγες μέρες ψήφισε τον νόμο της κυβερνήσεως ΝΔ για υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Exit mobile version