Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βουλαρίνος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλαρίνος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζουν την λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δεν υπάρχει… Γιατί;

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία της φυλλάδας Athens Voice και του Μάνου Βουλαρίνου. Συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πολλά χρόνια. Με αφορμή το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κάνει ξεχωριστεί εκδήλωση από τα άλλα κόμματα για την Μαρφίν, έγραψε στο άρθρο του  “Η πλακέτα στη Μαρφίν και ο ΣΥΡΙΖΑ”, αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα εξής:

“…Δεν ξέρω πόσοι το θυμάστε, αλλά πριν από λίγα χρόνια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βρεθούν σε μια εκδήλωση στο Καστελόριζο πλάι-πλάι με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και ήταν λογικό. Μπορεί με τη Χρυσή Αυγή να τους χωρίζουν πολλά (σχήμα λόγου, βασικά τα μόνα που, τυπικά, τους χωρίζουν είναι το μεταναστευτικό και τα «εθνικά») αλλά τους ενώνουν η απέχθεια για την αστική δημοκρατία, τον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση, την ελευθερία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον φιλελευθερισμό κτλ.”

Πάλι καλά που αναγνωρίζει ότι μας χωρίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ το μεταναστευτικό και τα “εθνικά” όπως γράφει τοποθετώντας εισαγωγικά γιατί για αυτόν δεν υπάρχουν εθνικά θέματα. Βάζει όμως και την λέξη “τυπικά”. Γιατί άραγε; Μα για να αφήσει και αυτός να σέρνεται η βρώμικη προπαγάνδα και της Ν.Δ. και του ΚΚΕ που αγαπάει ξεχωριστά περί της δήθεν συνεργασίας που δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ Εθνικιστών και νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όμως που γράφει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απεχθάνεται τον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση και τον φιλελευθερισμό τι αλλοπρόσαλλη ανοησία είναι;  Ο ΣΥΡΙΖΑ απεχθάνεται τον καπιταλισμό, που επέβαλε μνημόνιο στον Ελληνικό λαό;…

Exit mobile version