Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την “καραντίνα” έρχεται μεγάλη κρίση και αλλάζει το πολιτικό σκηνικό! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μετά την “καραντίνα” έρχεται μεγάλη κρίση και αλλάζει το πολιτικό σκηνικό! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κλίμα συναίνεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ – Σκληρή προσπάθεια για να διασωθεί ένα χρεοκοπημένο Σύστημα

Ήταν αρχές Ιουλίου του 2019 όταν επιτέλους τα χαμόγελα στο λεγόμενο “δημοκρατικό τόξο” άνθισαν και πάλι και έγιναν πανηγύρια κυριολεκτικά για την επιτυχία τους να αφήσουν το Κίνημά μας εκτός Βουλής. Στο πλευρό τους και όλα τα ΜΜΕ της διεθνούς πλουτοκρατίας και βεβαίως και το τουρκόφιλο και ισλαμικό Αλ Τζατζίρα, που το είχε πρώτο θέμα! Έγραψε μάλιστα τότε το Reuters: «Η Χρυσή Αυγή χάνει τη λάμψη της καθώς οι Έλληνες απορρίπτουν την αγωνιστική ακροδεξιά».

Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αμέσως μετά τις εκλογές συνεδρίασε και δημοσίευσε την απόφασή της στο φύλλο 1144 της 17ης Ιουλίου 2019. Από την απόφαση αυτή και τα παρακάτω:  “Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περιλαμβάνονται και βρώμικες προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και ηγετικών στελεχών του Κινήματός μας. Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνει ότι στηρίζει των Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του Κινήματος στην προσπάθειά της για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Χρυσής Αυγής, ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά… Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προδώσει βάναυσα κάθε πατριωτικό και εθνικό αίσθημα με την πολιτική της στα μεγάλα εθνικά θέματα.”

Ιούλιος 2019: “Είστε συνένοχοι σε όσα θα συμβούν στην Πατρίδα μας υπό την διακυβέρνηση της ΝΔ”

Αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε μια σκληρή προπαγάνδα εναντίον μας, μια “Μνήμη Θανάτου” κυριολεκτικά και το Σύστημα για τον σκοπό του αυτό έχει στρατολογήσει, πέρα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και κάθε λογής ψευτοπατριώτες και πουλημένα τομάρια. Το οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε εξαφανιστεί. Όχι όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Και στο ίδιο φύλλο του Ιουλίου του 2019 έγραφα: “ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ: “Θέλω να απευθυνθώ στους κατά τεκμήριο περισσότερους από αυτούς που δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Την Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, θα σεβαστεί τις συμφωνίες με τους θεσμούς, δηλαδή, την δουλεία των τόκων, η οποία μοιραία προκύπτει από το χρέος της χώρας στους ξένους, χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Όλοι εσείς αγαπητοί, είστε συνένοχοι σε όσα θα συμβούν στην Πατρίδα μας υπό την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.”

Θυμηθείτε την συμφωνία των Πρεσπών, τους λαθρομετανάστες που ποτέ δεν θα απελάσουν, θυμηθείτε τους μουεζίνηδες την Μεγάλη Εβδομάδα και τις Εκκλησίες που ήταν κλειστές, θυμηθείτε τις δηλώσεις για “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο και την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα σχολεία… Και δεν τα έχετε δει ακόμη όλα!

Είναι γεγονός ότι αυτή την στιγμή η Ν.Δ. “θριαμβεύει” μέσα στο κλίμα της καραντίνας και της επιδημίας, που σαν αόρατη απειλή ευρίσκεται επάνω από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Κάποτε όμως, ο κορωνοϊός θα τελειώσει και τότε θα βρεθούν άλλα προβλήματα μπροστά στην κυβέρνηση με πρώτο απ’ όλα βεβαίως, το θέμα της οικονομίας, που καταρρέει και αναμένονται ημέρες ακόμη σκληρότερες από αυτές των πρώτων χρόνων του μνημονίου.

Για να δούμε, λοιπόν, τι πιστεύει ο λαός για την κυβέρνηση σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, που σημειωτέων έγινε για λογαριασμό του MEGA, ενός απόλυτα φιλικού προς την Ν.Δ. τηλεοπτικού σταθμού. Στο ζήτημα της Μακεδονίας το 44% του λαού έχει αρνητικές εντυπώσεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στα εργασιακά θέματα 49% αρνητικές και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών 55% αρνητικές και 40% θετικές.

“Κίνημα Λαϊκό, Εθνικιστικό και Αντικαπιταλιστικό”

Έρχεται μεγάλη κρίση και είναι βέβαιο ότι το πολιτικό κλίμα θα αλλάξει δραματικά όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο… Η Νέα Δημοκρατία είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις περιστάσεις, στις απαιτήσεις των καιρών και ένα σημαντικό μέρος από τους καλούς Έλληνες που τους πίστεψαν και εξαπατήθηκαν θα θελήσει να αντισταθεί στα σχέδιά τους τα εθνομηδενιστικά και αντιλαϊκά.

Το Κίνημά μας θα σταθεί ενάντια στην λεηλασία του Λαού, στο πλευρό των ανέργων, θα κηρύξει έναν ανένδοτο αγώνα για την επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια, που είναι ο μόνος τρόπος για επιβίωση, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

Αγώνα ενάντια σε ένα κράτος “νταβατζή”, που ξέρει να παίρνει μόνο φόρους, το κράτος των αφισοκολλητών που έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι, το κράτος της Πλατείας Συντάγματος, που φτάνει μέχρι την πλατεία Κολωνακίου,  το κράτος της διαφθοράς που έχει οδηγήσει τα μεγάλα λαϊκά στρώματα νέους, εργάτες και αγρότες στην ανέχεια και στην δυστυχία.

Αγώνα ενάντια στην Ευρώπη της Μέρκελ και των τοκογλύφων, που όχι μόνο δεν μας βοήθησαν, αλλά μας οδήγησαν σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή με τα Μνημόνια. Θα δείξει και πάλι ότι είναι Κίνημα Λαϊκό, Εθνικιστικό και Αντικαπιταλιστικό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι εδώ για να δώσει τον αγώνα τον Καλό σε πείσμα και ενάντια σε ένα ολόκληρο Σύστημα, Αγώνα πρώτα απ’ όλα για την Ιδέα πέρα από περιστάσεις και εποχές και επειδή πάθαμε και μάθαμε μακριά από τυχοδιώκτες και καιροσκόπους, που αναζητούν μια σημαία ευκαιρίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version