Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζόυς Ευείδη: «Δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα δω Σουλεϊμάν; Απορώ και πώς ακούν τη γλώσσα»

Μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση της γνωστής ηθοποιού Τζόυς Ευείδη φιλοξενεί το τηλεοπτικό ένθετο «ENJOY» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

Συγκεκριμένα, μία από τις ερωτήσεις που της γίνονται είναι «Πώς βλέπεις τις τουρκικές σειρές;» με την Ευείδη να απαντά ως εξής: «Άσε με, σε παρακαλώ. Απορώ και πώς ακούν τη γλώσσα. Δεν ξέρω γιατί βλέπουν τα τούρκικα μέχρι σήμερα, τη στιγμή που υπάρχουν σειρές σαν τις “Άγριες μέλισσες”, το “Κόκκινο ποτάμι”, το “Καφέ της Χαράς”, το “Έρωτας μετά” και τόσες άλλες. Έλεος, το παρατραβάμε.

Μου λένε «καλή παραγωγή είναι» και μου έρχεται να ουρλιάξω και να τρελαθώ. Συγγνώμη, δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη  – και ελπίζω να την γυρίσουν για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 – και θα δω την ιστορία του Σουλεϊμάν; Βλέπουμε όλους τους καλογυμνασμένους Τούρκους, τα μοντέλα με τους κοιλιακούς;»

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω, καθώς τα λεγόμενα της Τζόυς Ευείδη είναι ενδεικτικά για την θλιβερή κατάσταση με την «επέλαση» των τουρκικών σήριαλ στα εγχώρια κανάλια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version