Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ώρα ευθύνης για τους Εθνικιστές

Ώρα ευθύνης για τους Εθνικιστές

Δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστοι μήνες για να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να διαψεύσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν ακόμα αναλάβει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναινέσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, μια συμφωνία προδοτική, την οποία είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα τιμήσει ως πρωθυπουργός.

Εν συνεχεία είδαμε την επίσπευση του παράνομου εποικισμού της Πατρίδας μας από χιλιάδες νέους λαθρομετανάστες, την βία κατά Ελλήνων που αντιδρούσαν στα «κέντρα φιλοξενίας», καθώς και την δημιουργία 28 νέων hotspot στην ηπειρωτική Ελλάδα. Είδαμε και ακούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μας αποκαλεί «συμπολίτες» – λες και είναι δήμαρχος, είδαμε και ακούσαμε να λέει ότι θα πολεμήσει τον «νατιβισμό», δηλαδή τους γηγενείς Έλληνες! Και τους πολέμησε!

Ζήσαμε το κλείσιμο των εκκλησιών ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην νεότερη ιστορία της χώρας και μάλιστα την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και ακούσαμε πληθώρα γαλάζιων εθνομηδενιστών να επιχειρηματολογούν υπέρ μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης! Ζήσαμε την προπαγάνδα του ΤΡΟΜΟΥ και του ΘΑΝΑΤΟΥ και την παράλυση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου και μάλιστα με πολιτικό κίνητρο. Είδαμε την – επί πληρωμή – απόλυτη χειραγώγηση του Τύπου και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων ακόμα και στην περίοδο της «καραντίνας».

Το επιχείρημα «φανταστείτε να ήταν ο Τσίπρας στην εξουσία» μοιάζει πια ξεπερασμένο από την ίδια την πραγματικότητα: Αν ο Τσίπρας ήταν στην εξουσία θα γινόντουσαν ακριβώς τα ίδια! Ίσως μάλιστα, ο Τσίπρας να ήταν πιο προσεχτικός στο ζήτημα των εκκλησιών… Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ή μεταξύ της χυδαιότητας ενός Πολάκη και ενός Γεωργιάδη.

Οι μέρες της «καραντίνας» ανήκουν στο παρελθόν και μπροστά μας υπάρχει ανήφορος μεγάλος. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι οι οικονομικές συνέπειες θα είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ. Είναι βέβαιο ότι στους επόμενους μήνες η χώρα θα οδηγηθεί ξανά στους γνωστούς «μηχανισμούς στήριξης», δηλαδή σε ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, όταν ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από τον προηγούμενο κύκλο της ύφεσης. Το χειρότερο; Η κυβέρνηση αυτή δείχνει πανέτοιμη να διαπραγματευτεί την συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία!

Τα χρόνια που θα έλθουν θα είναι σκληρά για το Έθνος μας και διακυβεύεται η ίδια η επιβίωσή του μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα εχθρικό. Είναι χρέος κάθε Έλληνα Πατριώτη να αντιστρέψουμε αυτόν τον πολιτικό εφιάλτη και να δυναμώσουμε την Εθνική Αντίσταση. Είναι ώρα Ευθύνης για κάθε Εθνικιστή να στηρίξει το Κίνημα που έκανε θυσίες για την Ιδέα και την Πατρίδα. Ένα Κίνημα ασυμβίβαστα Εθνικιστικό και αντικαπιταλιστικό, που στάθηκε εξαρχής απέναντι στην λεηλασία του Λαού.

Τώρα είναι ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να διαδοθούν οι θέσεις και οι προτάσεις μας προς τον Λαό: Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, στην Εθνική Οικονομία, ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ! Ο Αγώνας για την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ του Ελληνισμού είναι αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία. Υπήρχαμε πολύ πριν την «Ευρώπη» της Μέρκελ και των τοκογλύφων, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συνεχίσουμε και χωρίς αυτούς!

Exit mobile version