Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μισό εκατομμύριο ευρώ (!) καταθέσεις στην Deutsche Bank ο… αντιμνημονιακός πατριώτης Βελόπουλος

Μισό εκατομμύριο ευρώ (!) καταθέσεις στην Deutsche Bank ο... αντιμνημονιακός πατριώτης Βελόπουλος

Όταν τα ντοκουμέντα είναι αδιάσειστα και βγάζουν μάτι, τα επιχειρήματα περιττεύουν. Τι άλλο χρειάζεται να πούμε στους αφελείς συμπολίτες μας που παρασύρθηκαν και έστειλαν στην Βουλή έναν κομπογιαννίτη ολκής;

Ο περιβόητος Κυριάκος Βελόπουλος, γυρόλογος των χρεοκοπημένων πολιτικών κομμάτων από ΠαΣόκ, σε Λαός, στην ΝΔ και τώρα “ανεξάρτητος” έχει δώσει δείγματα γραφής της αγυρτείας του.

Πουλά από επιστολές του Χριστού, μέχρι φάρμακα για τον κορωνοϊό και την καράφλα κι όμως δυστυχώς υπήρξαν αφελείς που τον στήριξαν. Πώς νιώθουν όλοι αυτοί τώρα άραγε που δημοσιεύτηκε το πόθεν έσχες (αίσχος!) του και όλο το Πανελλήνιο λαμβάνει γνώση της περιουσίας του;

Όπως λοιπόν βλέπετε το φτωχαδάκι… πατριωτάκι διαθέτει καταθέσεις 434.000 ευρώ στην Deutsche Bank! Ιδού λοιπόν ο αντιμνημονιακός πατριώτης, ο στηρίξτε ελληνικά και τόσες άλλες αρλούμπες έμπορας Πίστης και Ιδέας.

Όσοι είναι λοβοτομημένοι, ας τον ξαναψηφίσουν! Τους αξίζει να τους κοροϊδεύει ο κομπογιαννίτης. Όσοι έχουν ακόμη καρδιά και θέλουν να σώσουμε την Πατρίδα μας, ας συνταχθούν με την Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version