Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναβολή στρατιωτικών ασκήσεων λόγω… κορωνοϊού!

Αναβολή στρατιωτικών ασκήσεων λόγω… κορωνοϊού!

Την ίδια ώρα που οι πλατείες και οι παραλίες έχουν πλημμυρίσει από κόσμο, η κυβέρνηση επιμένει για φονική επιδημία και απαγορεύει ακόμη και ασκήσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων!

Ο κορωνοϊός οδηγεί στη ματαίωση της διεξαγωγής όλων των στρατιωτικών ασκήσεων, άρα και της “Καταγίδας 2020”, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 11 Μαϊου. 

Όπως ανακοινώθηκε «η διασφάλιση της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψίστης σημασίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Η σχεδόν βέβαιη επιστροφή της υβριδικής απειλής της Τουρκίας στα ανατολικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα μας, όπως αυτή ομολογείται και διαρκώς επαναλαμβάνεται από τα χείλη Τούρκων αξιωματούχων σε κάθε ευκαιρία, επιβάλλει σύνεση προς διασφάλιση της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των ΕΔ στον ύψιστο βαθμό για να μείνουν αλώβητες έναντι της πανδημίας. Με γνώμονα λοιπόν το εθνικό και επιχειρησιακό συμφέρον», εξηγούν, «θα ακολουθήσουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις τα προσεκτικά και σίγουρα βήματα που υπαγορεύει η Κυβέρνηση για όλη την Ελληνική κοινωνία».

Καραντίνα, λοιπόν και στις Ένοπλες Δυνάμεις για να προφυλάξουν την χώρα από τον κορωνοϊό! Την ίδια ώρα στις ελληνικές θάλασσες, παραβιάζοντας ακόμη σε αρκετές περιπτώσεις και τα χωρικά μας ύδατα αλωνίζουν τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας!

Αλήθεια, εάν υπήρχε τόσο μεγάλος κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού με όλων αυτόν τον κόσμο που μαζεύτηκε στις πλατείες και στις παραλίες, δεν θα έπρεπε να έχουμε κάθε ημέρα χιλιάδες νέα κρούσματα;

Exit mobile version