Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τους ραγιάδες και γραικύλους που πάνε και ψωνίζουν στην Τουρκία

Για τους ραγιάδες και γραικύλους που πάνε και ψωνίζουν στην Τουρκία

Δίνουν χρήματα στους Τούρκους, που γίνονται σφαίρες και όπλα για τον στρατό τους, που θέλει να μας πάρει Θράκη και νησιά! 

Ο Αϊντεμιρ Άγι -σύμβουλος τουρισμού του δήμου Αδριανούπολης δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μεγάλη εξέλιξη στον τουρισμό για ψώνια στην Αδριανούπολη. Ο Αγι ανέφερε πως ο τουρισμός για ψώνια κάθε χρονιά και περισσότερο ζωντανεύει και είπε τα εξής:

Δίπλα μας υπάρχει η Βουλγαρία που δεν έχει και τόσο ισχυρή οικονομία και υπάρχει και η Ελλάδα με λίγο ισχυρή οικονομία. Η Αδριανούπολη στον τουρισμό για ψώνια είναι πολύ μπροστά. Υπάρχουν τουρίστες που έρχονται για ψώνια από Βουλγαρία και Ελλάδα. Πέρσι ήρθαν στην Ανδριανούπολη 900.000 Έλληνες πολίτες. Ο τουρισμός για ψώνια έχει φτάσει σε τέτοια θέση ώστε ένα εμπορικό κέντρο της Αδριανούπολης, κάθε μήνα φιλοξενεί ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Παλιότερα στην 1η θέση ήταν ο θρησκευτικός τουρισμός. Τώρα αυξήθηκε πολύ ο τουρισμός για ψώνια.”

Πώς να σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι ένα σχεδόν εκατομμύριο “Έλληνες” πήγανε και έδωσαν τα χρήματά τους στους Τούρκους, προκειμένου να γλιτώσουν λίγα ευρώ;

Exit mobile version