Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Ομογενείς: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια περήφανη και ελεύθερη Πατρίδα!

Συναγωνιστές πολλά χρόνια μιλάνε για την ψήφο των Ομογενών και τώρα ίσως-εκτός αν σκαρφιστούν κάτι- θα έχουμε την ευκαιρία  να ψηφίσουμε.
Η αλήθεια είναι ότι κανένα κόμμα, με εξαίρεση τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, δεν θέλει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Δεν τη θέλουν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τους εξαγοράσουν με προσλήψεις, με δάνεια, με επιδόματα κτλ.

Εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού πονάμε που βλέπουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ να έχει καταντήσει έτσι. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, η καταστροφή  των ακριτικών νησιών του Αιγαίου μας με χιλιαδες λαθρομετανάστες να καταφτάνουν κάθε μέρα και να τους δίνουν σπιτια, επιδόματα, να παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων, την ίδια στιγμή που τα ελληνόπουλα αναγκάζονται να φεύγουν μετανάστες για ένα καλύτερο αύριο την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ουτα τα βασικά .

Μας κόβουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία και μας διδάσκουν το κοράνι, μας κλείνουν της εκκλησίες και μας ανοίγουν τζάμια στις πόλεις μας, πάνε να μας κάνουν άθεους στην ίδια μας την πατρίδα. Μας κάνουν να ΜΗΝ μαθαίνουν τα παιδιά μας την Ιστορία της Πατρίδας μας, θέλουν να ξεχάσουμε τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Τώρα είναι η ευκαιρία μας να δώσουμε μια απάντηση σε όλους αυτούς που ματώνουν την Πατρίδα μας. Ειναι ευκαιρία για επανασύνδεση με τον τόπο καταγωγής μας, τον τόπο των πατεράδων μας, των παππούδων μας…

Η ψήφος μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

E-mail:xaaustralia@gmail.com
Τηλέφωνο: 0403 743 134 (Αυστραλία)

Exit mobile version