Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο 2,4% η Χρυσή Αυγή με 15% αναποφάσιστους – Το Εθνικιστικό Κίνημα αντέχει στον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος!

Στο 2,4% η Χρυσή Αυγή με 15% αναποφάσιστους - Το Εθνικιστικό Κίνημα αντέχει στον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγη ώρα η νέα δημοσκόπηση της Alco όπου επιβεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν… τελείωσε όπως θα ήθελαν πολλοί και διάφοροι, αλλά βρίσκεται σε τροχιά εισόδου στην βουλή στις επόμενες εκλογές που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν στους επόμενους μήνες.

Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει τεράστια (ΝΔ 40% – ΣΥΡΙΖΑ 22,6%), ενώ το ΚΚΕ βρίσκεται σε καθίζηση (στο 3,8%) και τον δρόμο της εξόδου από την επόμενη βουλή, βλέπουν ήδη τα κόμματα του Βαρουφάκη και του τηλεσωτήρα Βελόπουλου που βρίσκονται κάτω από το όριο του 3%.

Ειδικά για το κόμμα Βελόπουλου αυτό ήταν πλήρως αναμενόμενο, καθώς απογοήτευσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όσους πίστευαν ότι θα κάνει αντιπολίτευση. Ο ίδιος και το κόμμα του έχει επιλέξει εδώ και καιρό να στηρίζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή παρά τον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος, τον σκληρό αποκλεισμό και την λάσπη των ψευτοπατριωτών λαμβάνει στην δημοσκόπηση ποσοστό 2,4% και μάλιστα με σχεδόν 15% αναποφάσιστους και πριν ο λαός νιώσει τις συνέπειες από την ΟΛΕΘΡΙΑ οικονομική πολιτική Μητσοτάκη.

Ο πανικός τους για την Χρυσή Αυγή είναι χαρακτηριστικός: Στα περισσότερα δημοσιεύματα των ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ του Μητσοτάκη, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ το ποσοστό μας, σαν να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή!

Αναμένουμε επίσης τις αναλύσεις των “εθνικοφρόνων” και να μας πουν επιτέλους εάν “τελείωσε η Χρυσή Αυγή” ή όχι… Ό,τι και να γράφουν όμως, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ στις συνειδήσεις των Ελλήνων!

Για την δημοσκόπηση, δημοσίευσε και το παρακάτω tweet, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

10 μήνες σκληρή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μετά το 2,9% ότι η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε και 5η φάλαγγα… 3 μήνες “πλύσης εγκεφάλου” για τον “Μεσσία” Μητσοτάκη και Χρυσή Αυγή στο 2,4% με σχεδόν 15% αναποφάσιστους και μάλιστα σε καθεστώς τρόμου και αποκλεισμού από ΜΜΕ
ΤΟ “ΚΑΣΤΡΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ!

Exit mobile version