Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρθρογράφος στο “Πρώτο Θέμα”: “Δεν μπορεί να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα”…

Αρθρογράφος στο “Πρώτο Θέμα”: “Δεν μπορεί να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα”…

Όταν κάποιοι, υποτίθεται, “αντικειμενικοί” ενημερωτές, λένε στον λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να ψηφίζει…

Την αγωνία του ότι «έχουμε μπλέξει άσχημα» εκφράζει ο Γιάννης Αντύπας, δημοσιογράφος στο “Πρώτο Θέμα” στο blog του pagenews.gr έγραψε:

“Έχω αρχίσει να φοβάμαι πως ο κόσμος γύρω μου τρελαίνεται! …Οι λαοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλιώς δεν υπάρχει σωσμός. Θυμάστε ή έχετε ακούσει για το «σεισμός- σωσμός» του Καραμανλή μετά τον μεγάλο σεισμό στη Σαντορίνη τη δεκαετία του 50’; Καμία σχέση. Τώρα πλέον οι πολίτες θα πρέπει να σταματήσουν να ψηφίζουν «παλαβούς»… Δε μπορεί να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα ή διάφορους ηθοποιούς και διασκεδαστές στην Ιταλία. Ή νεοφασίστες. Η ψήφος κοστίζει.”

Παρατήρηση πρώτη: Σε αυτούς, που δεν υπάρχει πρόβλημα και να τους ψηφίζουν δεν αναφέρεται βεβαίως ο Βελόπουλος με τις καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ξένες τράπεζες.

Παρατήρηση δεύτερη: Πέρασε η εποχή που η εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” όταν την κατηύθηνε ο Θέμος Αναστασιάδης ανέφερε την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα μόνο λάσπη και ψέματα.

Παρατήρηση τρίτη: Πού αντλούν το δικαίωμα οι οποιοιδήποτε δημοσιογράφοι να λένε στον λαό ποιους μπορεί και ποιους δεν μπορεί να ψηφίζει; Και το σημαντικότερον, αφού “τέλειωσε” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί επιμένουν να θυμίζουν στον λαό ότι δεν μπορεί να ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Exit mobile version