Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα 309 εκ. ευρώ έφτασε το χρέος της Νέας Δημοκρατίας!

Αυξημένο κατά 181 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία δεκαετία! Κάπως έτσι έφτασε στην χρεοκοπία αυτό το κράτος και μετά περιμένετε να σας… σώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν!

Ως «εκστασιασμένοι» εμφανίζονται οι Έλληνες με την κυβέρνηση του «μεσσία» Κυριάκου Μητσοτάκη, στις μπουκωμένες με χρήμα δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν την αισχρή προπαγάνδα.

Είναι όμως γεγονός, ότι υπάρχουν άνθρωποι περιορισμένης… ευθύνης, που πραγματικά πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μας βγάλει από την διαρκή κρίση που ζούμε την τελευταία δεκαετία.

Οι αριθμοί όμως δεν λένε ποτέ ψέματα: Το χρέος της Νέας Δημοκρατίας έχει εκτιναχθεί στα 309 εκ. ευρώ!

Μην σας κάνει εντύπωση ο αριθμός. Πρώτοι «διδάξαντες» στο… κανόνι, είναι ο ίδιος ο πρόεδρος αλλά και ο «φωνακλάς» αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι χρωστάνε μαζί 2 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη (που θα σας σώσει…), χρωστάει σε δανειακές συμβάσεις το ιλιγγιώδες ποσό του 1.362.196 ευρώ, ενώ ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης χρωστάει 624.762 ευρώ και μετά σας λέει ότι εσείς μπορείτε να ζήσετε και με… 200 ευρώ τον μήνα!

Όταν πρόεδρος και αντιπρόεδρος μαζί χρωστάνε 2 εκ. ευρώ, είναι… ντροπή για το κόμμα ολόκληρο να μην χρωστάει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια!

Η Νέα Δημοκρατία είναι και επισήμως το κόμμα της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και εκεί θα οδηγήσει και την Ελληνική Οικονομία.    

Exit mobile version