Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μηταράκης, οι ΜΚΟ και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Ο Μηταράκης, οι ΜΚΟ και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Δέκα μήνες στην κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει τίποτα για τις ΜΚΟ!

Για περιπτώσεις «κακοδιαχείρισης και αμφίβολων στόχων στη διαχείριση του μεταναστευτικού και εμπλοκής σε διάφορα γεγονότα» από την πλευρά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων έκανε αόριστα λόγο ο υπουργός “Μετανάστευσης και Ασύλου”, Νότης Μηταράκης.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε μέσω του ΣΚΑΪ για να δικαιολογήσει την ΑΠΡΑΞΙΑ της κυβέρνησης στο ζήτημα των ΜΚΟ, «υπάρχουν οργανώσεις που πραγματικά συνέβαλαν αποφασιστικά στην προστασία και των τοπικών κοινωνιών και στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού με ένα πολύ σωστό και οργανωμένο τρόπο».

Κενού περιεχομένου διαπιστώσεις και «συγχωροχάρτια» στις αμαρτωλές ΜΚΟ από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, η οποία βρίσκεται δέκα μήνες στην εξουσία και δεν έχει αναλάβει καμία σοβαρή πρωτοβουλία για τα σταματήσει την αντεθνική δράση των ΜΚΟ και πώς να το κάνει αυτό, όταν συγγενείς στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά σε αρκετές από αυτές.

Ο Μηταράκης πάντως, θα έκανε καλά να μην ομιλεί περί «κακοδιαχείρισης» γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Ο ίδιος και το κόμμα του είναι ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ – για να μην πούμε κάτι χειρότερο.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τα 309 εκατομμύρια ευρώ (!) που χρωστάει στις τράπεζες η Νέα Δημοκρατία, ο ίδιος ο Μηταράκης δεν πάει πίσω στο… κανόνι. Στην σχετική λίστα με τις δανειακές συμβάσεις των πολιτικών προσώπων φιγουράρει σε υψηλότατη θέση, χρωστώντας ο ίδιος παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Exit mobile version