Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα κτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ η ανεργία τους επόμενους μήνες

Θα κτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ η ανεργία τους επόμενους μήνες

Με μισθούς Τουρκίας θέλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να συνεχίζουν να εργάζονται εκατομμύρια Έλληνες

Με αφορμή τον κορωνοϊό αλλάζει ο κόσμος, αλλάζει και η Ελλάδα. Δυστυχώς, αναμένεται να χάσουν μεγάλο μέρος των εισοδημάτων τους ή και όλο εκατομμύρια Έλληνες με την σκληρή νεοταξίτικη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με ειδική διάταξη το υπουργείο Εργασίας θεσπίζει καθεστώς εκ περιτροπής απασχόλησης με το μισό ωράριο και τον μισό μισθό.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι είχαν μία εργασία με οκτάωρη απασχόληση, τώρα θα απασχολούνται στο μισό ωράριο και θα παίρνουν βεβαίως τον μισό μισθό. Και όταν υπήρχαν μισθοί των 500ευρώ, 600ευρώ. αυτό σημαίνει μισθό 250ευρώ έως 300ευρώ. Δηλαδή δυστυχία και ανέχεια!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία οδηγεί τον λαό σε νέα μνημόνια στην πράξη, σε μία νέα περίοδο λιτότητας και ανέχειας, η οποία βεβαίως και θα πλήξει τα λαϊκά στρώματα.

Το Κίνημά μας, γνήσια λαϊκό και αντικαπιταλιστικό, θα σταθεί στο πλευρό των ανέργων, στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων και αγροτών, που επίσης καταστρέφονται και στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που ευρίσκονται ενώπιον οικονομικής καταστροφής.

Exit mobile version