Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πόθεν έσχες” Παπαδημούλη: Ο “αντιφασισμός” τώρα δικαιώνεται!

“Πόθεν έσχες” Παπαδημούλη: Ο “αντιφασισμός” τώρα δικαιώνεται!

Από τις διακοπές στο κότερο του Αλέξη Τσίπρα, στα 32 διαμερίσματα του αγωνιστή της αριστεράς Παπαδημούλη…

Έχουν λέει, το “ηθικό πλεονέκτημα”…, είναι έντιμοι, πως γίνεται τώρα να είναι κανείς έντιμος και να έχει εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις και να αγοράσει μέσα στον τελευταίο χρόνο οκτώ ακόμη διαμερίσματα, αυτό μόνο η κτηνώδης προπαγάνδα, που γίνεται εις βάρος του Ελληνικού λαού μπορεί να το δικαιολογήσει. Όμως οι φιλελεύθεροι της ΝΔ δεν λένε τίποτε. Και τι να πούνε;… Αφού και αυτοί ίδιο “ηθικό πλεονέκτημα” έχουν… Το κόμμα τους χρωστά καμιά τριακοσιαριά εκατομμύρια και οι ίδιοι επίσης σχεδόν άλλα τόσα σε τράπεζες που έχουν πάρει δανεικά κι αγύριστα…

Από κοντά και πολλοί μεγαλοδημοσιογράφοι με βίλες και πισίνες, που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ και κανένας δεν τους ενοχλεί. Μάλιστα, η γνωστή “πασιονάρα” του ΚΚΕ, έδιωξε προ καιρού με τις κλωτσιές τους δικαστικούς κλητήρες που της πήγαν κάποια εξώδικα για τα χρέη της.

Ο Παπαδημούλης έχει κηρύξει “τζιχάντ” αγώνα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το 2012 και ο αγώνας του, πράγματι, δικαιώθηκε!

Όπως μάθαμε έπειτα από την δημοσιοποίηση του “πόθεν έσχες” του Ευρωβουλευτή της αριστεράς Παπαδημούλη εντός του 2018, απέκτησε οκτώ ακίνητα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αυτών σε 32. Τα στοιχεία προκύπτουν από την δήλωση πόθεν έσχες για το 2019, με χρήση 2019 τα οποία και έδωσε η Βουλή τη Δευτέρα στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτά, ο κ. Παπαδημούλης έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους 834.346,47ευρώ, ενώ διαθέτει εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο επενδυτικών προϊόντων.

“Ηθικόν” συμπέρασμα: Ο “αντιφασισμός” συμφέρει… 

Exit mobile version