Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρετεντέρης, εκλογές και στο βάθος Βελόπουλος

Πρετεντέρης, εκλογές και στο βάθος Βελόπουλος

Το τέως συγκρότημα Λαμπράκη στήνει πολιτικά παιχνίδια

Κάποτε στην υπηρεσία του ΠΑΣΟΚ και τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα στην υπηρεσία του Μητσοτάκη μέσω της νέας ιδιοκτησίας. Τον εν λόγω εκδοτικό συγκρότημα πάντα έπαιζε σκοτεινά παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια. Για να μη μιλήσουμε για την περίοδο της κατοχής, όπου υποστήριξε με θέρμη τους κατακτητές και για τον λόγο αυτό απαγορεύτηκε οι επανέκδοσή τους και τα “Αθηναϊκά Νέα” κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν ακόμη με τον τίτλο “ΤΑ ΝΕΑ” και το “Ελεύθερο Βήμα” ως “ΒΗΜΑ”.

Το σκληρό χαρτί του συγκροτήματος, Πρετεντέρης, προτείνει εκλογές άμεσα γιατί ποσοστό 40%-45% δεν θα το επιτύχει ποτέ ο Μητσοτάκης και με αυτό το ποσοστό όμως με απλή αναλογική δεν κάνει κυβέρνηση και έτσι χρειάζεται βοήθεια… Και έγραψε ο Πρετεντέρης ότι αυτό τους προβληματίζει γιατί θα χρειαστούν βουλευτές από άλλο κόμμα… Ποιο είναι αυτό το άλλο κόμμα; Δύο ημέρες πριν έγραφε η άλλη εφημερίδα του συγκροτήματος:

Eφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”: “Τα διλήμματα του Πρωθυπουργού για οικονομία, εκλογές και ανασχηματισμό”: “Η επόμενη αναμέτρηση θα γίνει με απλή αναλογική, που σημαίνει ότι η ΝΔ μπορεί να μην έχει αυτοδυναμία και να βρεθεί όμηρος ενός μικρού κόμματος, όπως η Ελληνική Λύση…”

Το δεκανίκι έχει όνομα και λέγεται Βελόπουλος.

Exit mobile version