Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” για τα γεγονότα στην Λάρισα

Δελτίο Τύπου της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία” για τα γεγονότα στην Λάρισα

Η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία” έχει καταγγείλει άμεσα  και έγκαιρα όπως φαίνεται από το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στις 12 Απριλίου 2020 στην μεγαλύτερη επαρχιακή εφημερίδα της χώρας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

Αν και με αρκετές περικοπές στην δημοσίευση, η Περιφερειακή σύμβουλος επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Μαρία Μπίλλη  ήταν η μόνη που κατήγγειλε  την “ευπαθή” ομάδα των Ρομά που καταδυναστεύουν τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια εκμεταλλευόμενοι τις πελατειακές σχέσεις που οι ευτελείς πολιτικάντηδες του Νομού και όχι μόνο προωθούν και ενισχύουν ιδιαίτερα σε περίοδο εκλογών.

Η Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη έχει  επανειλλημένα στηλιτεύσει στο Περιφερειακό  Συμβούλιο τέτοιες τακτικές, ιδιαίτερα την ολιγωρία και αδυναμία όλων των εμπλεκόμενων φορέων της ΠΕ Λάρισας και του Δήμου Λάρισας για να εισπράξει σχόλια περί “ρατσισμού” από το σύνολο των παρατάξεων των υπολοίπων αστικών κομμάτων.

Η υγεία των πολιτών, το άνοιγμα των εκκλησιών, η γρήγορη αποκατάσταση της τοπικής οικονομίας που έχει πληγεί, ο τουρισμός, η αγορά εργασίας, η παιδεία που παραπαίει, δεν αποτελούν προτεραιότητες για της τοπικές Αρχές και κατ’ επέκταση για την ίδια την κυβέρνηση που εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα στον πολύπαθο Έλληνα πολίτη.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να επαγρυπνεί και να μην συναινεί στις εις βάρος του επαίσχυντες και εθνοκτόνες πολιτικές. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πυκνώσει τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία

Exit mobile version