Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην τρομοκρατία του κορωνοϊού (Φωτορεπορτάζ – Βίντεο)

H Χρυσή Αυγή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην τρομοκρατία του κορωνοϊού (Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)

Στην συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών, ανάμεσά τους ο π. βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος και ο π. βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη που μίλησε για την προπαγάνδα του τρόμου στην χώρα μας, με αφορμή μια επιδημία και τα σκληρά υγειονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν σε έναν ολόκληρο λαό, τα οποία οι εξουσιαστές της χώρας θέλουν να τα μονιμοποιήσουν, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην ζωή μας και την αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας μας.

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος συνομίλησε με πλήθος πολιτών που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα και συνθήματα, το Εθνικιστικό Κίνημα και όπως ο ίδιος τους είπε, βρίσκεται εκεί όχι ως πολιτικός αλλά σαν ελεύθερος Έλληνας Εθνικιστής που αντιστέκεται μια ζωή στην δικτατορία των διεφθαρμένων.

Άλλωστε η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει διαχρονικά ότι σέβεται τις αληθινά πατριωτικές προσπάθειες και κάθε Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία οφείλει να είναι πέρα από κόμματα.

Είναι βέβαιο ότι τους επόμενους μήνες, κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα αντιληφθούν ότι ο Μητσοτάκης με τις επιλογές του, όχι μόνο δεν… έσωσε την χώρα, αλλά την οδήγησε βαθύτερα στην ύφεση και μάλιστα με αυταρχικό τρόπο. Η Χρυσή Αυγή ήταν και θα παραμείνει ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτούς που καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Exit mobile version