Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ και από την συμφωνία των Πρεσπών στο ξεπούλημα του Αιγαίου

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ και από την συμφωνία των Πρεσπών στο ξεπούλημα του Αιγαίου

Συνεχείς οι προκλήσεις των Τούρκων και φήμες για μυστική διπλωματία…

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας και είχαμε πάλι ζεύγος τουρκικών F-16 που πέταξε σε ύψος 25.000 ποδών επάνω από το Φαρμακονήσι, ανεβάζοντας τον αριθμό των υπερπτήσεων στις 273 από τη 1η Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα στην Αθήνα η υπόθεση της αναβολής της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις, ειδικά μετά από δημοσιεύματα που συνδέουν πλέον άμεσα την επικοινωνία Παναγιωτόπουλου-Ακάρ με την απόφαση περί αναβολής της.

Προφανώς αν είναι έτσι η απόφαση είναι κυβερνητική επιλογή και όχι προσωπική απόφαση του ΥΕΘΑ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναβολή της άσκησης έχει προκαλέσει “καταιγίδα” στην πολιτική επικαιρότητα.

Καμία επίσημη διάψευση δεν υπήρξε ότι υπάρχει μυστική διπλωματία μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για το θέμα των στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο, όπως υπήρχε μυστική διπλωματία μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων επί ΣΥΡΙΖΑ, που την είχε καταγγείλει στην Βουλή, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος.

Στην προεκλογική περίοδο στην επίσημη προεκλογική του ομιλία που δεν μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είχε καταγγείλει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόκειται να προχωρήσει σε υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα απέναντι στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί για πάει την Άγκυρα στη Χάγη, μη διστάζοντας να «ρίξει» στο τραπέζι ακόμα και τις «κόκκινες γραμμές» του Εθνικού Εναέριου Χώρου των 10 μιλίων, καθώς και την αποστρατικοποίηση των νησιών!

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι καλοί Έλληνες, που παρασύρθηκαν από την βρώμικη προπαγάνδα και ψήφισαν ΝΔ για να υπάρξει μία εθνική πολιτική. Και όλα δείχνουν ότι γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Exit mobile version