Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνωμοσία σιωπής από τα κανάλια για την πατριωτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συνωμοσία σιωπής από τα κανάλια για την πατριωτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Χθες σε διάφορες πόλεις της χώρας έγιναν οι πρώτες ανοιχτές διαμαρτυρίες πολιτών κατά των αυταρχικών «μέτρων προστασίας» και της προπαγάνδας του τρόμου με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, η Χρυσή Αυγή στήριξε με την δυναμική της παρουσία την πατριωτική αυτή πρωτοβουλία και συνεχάρη τους πολίτες που αντιστέκονται στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης. Δεν είναι τυχαίο, ότι και σε πολλές ακόμα χώρες, σε αυτές τις εκδηλώσεις, πρωτοστατούν εκείνοι που τα ΜΜΕ του παγκόσμιου κατεστημένου, αποκαλούν ως «ακροδεξιούς».

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ δεν έδειξε πλάνα από αυτές τις διαμαρτυρίες οι οποίες «χαλάνε» το… image του Κυριάκου Μητσοτάκη και τσαλακώνουν την δήθεν μεγάλη αποδοχή των μέτρων που πήρε.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ δεν είδε τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από τους διαδηλωτές.

Αυτό το γεγονός και μόνο, επιβεβαιώνει την ΧΟΥΝΤΑ στα ΜΜΕ της διαπλοκής, εκείνων που έχουν μπουκώσει με κρατικό χρήμα και έχουν απαλλαχθεί από χρέη εκατομμυρίων ευρώ όλες αυτές τις δεκαετίες!

H Χρυσή Αυγή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην τρομοκρατία του κορωνοϊού (Φωτορεπορτάζ – Βίντεο)

Exit mobile version