Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σημεία και τέρατα στην Βουλή για την Novartis και ούτε λέξη από φυλλάδες και κανάλια

Σημεία και τέρατα στην Βουλή για την Novartis και ούτε λέξη από φυλλάδες και κανάλια

Η δικτατορία των διεφθαρμένων εξουσιάζει την χώρα…

Σε όχι λίγες χώρες του κόσμου, η γνωστή πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία παραδέχτηκε το καθεστώς διαφθοράς που είχε επιβάλει και αναγκάστηκε να πληρώσει μυθώδη ποσά σε πρόστιμα. Στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα τίποτε και ούτε πρόκειται να γίνει.

Υπεύθυνη για αυτό δεν είναι μόνον η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά βεβαίως και ο ΣΥΡΙΖΑ, που κυβέρνησε πέντε ολόκληρα χρόνια και άφησε να σέρνεται η υπόθεση για μικροπολιτικούς σκοπούς.

Στην Βουλή τις ημέρες αυτές, μέσα στα πλαίσια της προανακριτικής, ακούγονται σημεία και τέρατα, τα οποία βεβαίως όμως, δεν προβάλλονται από τα κατευθυνόμενα από την δικτατορία των διεφθαρμένων, ΜΜΕ.

Έγινε καταγγελία για άτομο που χειρίστηκε την υπόθεση, το οποίο είχε άμεση συγγενική σχέση με πρόσωπο, που χρηματιζόταν από την Novartis. Ακούστηκε πάλι, όχι για πρώτη φορά, ότι Έλληνες Εισαγγελείς αρνήθηκαν να παραλάβουν ενοχοποιητικά στοιχεία για πολιτικούς από το FBI, γιατί δεν προήρχοντο από “νομότυπη” πηγή… Και δεν είναι μόνον αυτά!

Ήλθε στην επιφάνεια καταγγελία για τρεις βουλευτές και πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας με λογαριασμούς σε εξωχώριες εταιρείες, σε γνωστούς φορολογικούς παραδείσους οικονομικών εγκληματιών. Και βεβαίως, ήλθαν στην επιφάνεια και πάλι στοιχεία για τον γνωστό διαπλεκόμενο της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπι Μυωνί, ο οποίος δεν είχε έλθει στο παρελθόν να καταθέσει στην Βουλή λόγω… Χρυσής Αυγής!

Exit mobile version