Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να μην ξεχνάμε… 7 Ιουνίου 2012: Περί των “αλητοειδών τραμπούκων” της Χρυσής Αυγής

Για να μην ξεχνάμε… 7 Ιουνίου 2012: Περί των “αλητοειδών τραμπούκων” της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα στους «αγνούς Έλληνες» να εγκαταλείψουν τη Χρυσή Αυγή και να «επιστρέψουν στο ιδεολογικό τους σπίτι», το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, απηύθυνε ο επικεφαλής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Κ.Πλεύρης. Η δήλωση του επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.:

«Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. επί δέκα χρόνια αγωνίσθηκε και επέτυχε να επιβάλη στον εθνικό χώρο την αξιοπρέπεια, το ήθος, τον σεβασμό και την εκτίμησι, που ταιριάζουν σε κάθε πολιτική δράση πολιτισμένων ανθρώπων.

Είμεθα αποφασισμένοι να μη επιτρέψουμε τον ευτελισμό, την δυσφήμηση και τον διασυρμό των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών, από τους αλλητοειδείς τραμπούκους. Καλούμε τους αγνούς Έλληνας, που παρεσύρθηκαν και εψήφισαν “Χρυσή Αυγή” να την εγκαταλείψουν και να επιστρέψουν στο ιδεολογικό τους σπίτι, που είναι ο ΛΑ.Ο.Σ».

ΚΚΕ για την επίθεση εναντίον μεταναστών, Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012:

«Η νέα εγκληματική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών επιβεβαιώνει άλλη μια φορά ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα είναι στήριγμα και μηχανισμός του συστήματος, το οποίο δεν χρησιμοποιεί μόνο το καρότο, αλλά και το μαστίγιο. Οι εργαζόμενοι που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή πρέπει να διορθώσουν την ψήφο τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Exit mobile version