Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από που αλήθεια είναι αυτή η φωτογραφία;

 

Από το Κογκό; Την Τανζανία; Ή το Μπουρούντι; Όχι! Από την Σάμο…

Συνεχίζει τα παραμύθια της και την προπαγάνδα της η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι θα αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση. Οι Έλληνες επί τέλους να ξυπνήσουν! Δεν έχει σκοπό να κάνει τίποτε! Η νεοφιλελεύθερη παρέα του Μητσοτάκη ακολουθεί πιστά τις εντολές της παγκοσμιοποίησης και θέλει να κάνει την Ελλάδα μία πολυεθνική πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινωνία. Για αυτό και δεν θα κάνει τίποτε και ό,τι κάνει δεν είναι τίποτε άλλο από πολιτικάντικα τεχνάσματα για να εξαπατά τον λαό.

Στην Σάμο απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι κυριολεκτικά ένα καζάνι που βράζει.

Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων έχει ζητήσει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αλλά ακόμη τίποτε… Προ ημερών είχαμε σφοδρές συμπλοκές μεταξύ Αραβοφώνων και Αφρικανών. Συμπλοκές και μαχαιρώματα ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν.

Και αυτά που συμβαίνουν στην Σάμο, συμβαίνουν και στην Χίο και στην Λέσβο και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα συμβαίνουν, όπου εγκαθιστούν οι αρχές λαθρομετανάστες χωρίς βέβαια να ερωτούν καν τους Έλληνες.


Δείτε και ένα απολύτως σχετικό βίντεο με την “νέα πλατεία Ομονοίας” που κατακλύζεται από αλλοδαπούς που… θαυμάζουν το νέο συντριβάνι του Μπακογιάννη

Exit mobile version