Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα το κατάλαβε ο Κουμουτσάκος, ότι η Τουρκία δεν παίρνει πίσω τους λαθρομετανάστες;

Τώρα το κατάλαβε ο Κουμουτσάκος, ότι η Τουρκία δεν παίρνει πίσω τους λαθρομετανάστες;

Γ. Κουμουτσάκος: “Η Τουρκία δεν δέχεται τις επιστροφές μεταναστών”

Το ομολογούν οι “αστέρες” του καθεστώτος Μητσοτάκη, ότι τα όσα έλεγαν περί επιστροφής των λαθρομεταναστών στην Τουρκία, είναι παραμύθια χωρίς τέλος. Μία μέρα πριν τον Κουμουτσάκο, είχε δηλώσει και ο Μηταράκης ότι έχει έτοιμους για… απέλαση 11.000, αλλά δεν τους παίρνει κανείς!

Ο Κουμουτσάκος είπε ακόμη ότι, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΕ, περισσότερα από χίλια άτομα πρέπει να επιστρέψουν στην Τουρκία. Μόνο χίλια άτομα, λοιπόν, πρέπει να επιστρέψουν; Όταν στους καταυλισμούς υπάρχουν περισσότερα από 110.000;!…

Μία ακόμη απόδειξη ότι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό. Όπως κορόιδευαν και τον Ελληνικό Λαό με την περίφημη συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία. Για του λόγου το αληθές ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου σημείωσε ότι η Τουρκία έχει «σηκώσει τείχη» με τη δικαιολογία του κορωνοϊού και έκανε λόγο για μηδενική ανταπόκριση από την πλευρά της Άγκυρας. Σχολιάζοντας την συμφωνία Τουρκίας-Ευρώπης, τόνισε:

«Η συμφωνία είναι ένα στενό κολάρο για την Ελλάδα. Επιστρέφονται μόνο όσοι έχουν βρεθεί στα νησιά, δεν δέχονται επιστροφές από την ενδοχώρα. Κι αυτό είναι κάτι που διεκδικεί να αλλάξει η Ελλάδα στη νέα κοινή συμφωνίας Ευρώπης και Τουρκίας».

Στην πραγματικότητα δεν διεκδικεί τίποτε, αλλά ακόμη κι αν διεκδικήσει δεν θα πετύχει τίποτε εκτός εάν συγκρουστεί με την Ευρώπη! Και αυτό αποκλείεται να το κάνει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ.: Για να θυμηθούμε όμως ποιος είναι ο Κουμουτσάκος, που έλεγε δημόσια ψέματα και έτσι διαφημίστηκε ότι τον κτύπησαν Χρυσαυγίτες:

“Νοέμβριος 2015: Την Χρυσή Αυγή κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση σε βάρος του, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος τόνισε ότι «είναι αυτονόητη η καταδίκη και η αποδοκιμασία. Την πράξη αυτή την διέπραξαν ακραία στοιχεία». Και ο κ. Κουμουτσάκος φώναξε από το έδρανό του: «Η Χρυσή Αυγή». Αμέσως άρχισαν φωνές από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής.”

Από την εξέλιξη της υποθέσεως αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, τελικά ο Κουμουτσάκος έγινε “φίρμα” σαν “θύμα” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σήμερα είναι υπουργός… Ξεκίνησε από γαμπρός για να γίνει βουλευτής και από θύμα για να γίνει υπουργός.

Exit mobile version