Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον “θρίαμβο” του 2004 στον “θρίαμβο” του κορωνοϊού

Από τον “θρίαμβο” του 2004 στον “θρίαμβο” του κορωνοϊού

Και από την μία χρεοκοπία στην άλλη

Πανηγυρικό άρθρο της Καθημερινής, στο οποίο αναφέρεται ότι τέτοια… δόξα είχε να γνωρίσει η Ελλάδα από το 2004, με τους περίφημους ψευτοολυμπιακούς αγώνες, που χρεοκόπησαν την χώρα και για τους οποίους δεν έχει γίνει ακόμα κανένας έλεγχος… Τώρα η νέα δόξα της Ελλάδος είναι ο Μητσοτάκης και η αντιμετώπιση του κορωνοϊού δήθεν με τα μέτρα!

Μα εάν υπήρχε αυτή η επιδημία στην χώρα και μεταδίδετο τόσο εύκολα όπως μας λένε, τότε θα έπρεπε να είχε αρρωστήσει όλη η Ελλάδα! Και το γνωρίζουν ότι έτσι είναι τα πράγματα αλλιώς δεν θα έκανε την φιέστα του με τόσο μεγάλο συνωστισμό ο Μπακογιάννης στην Ομόνοια.

Τότε, το 2004 φοβόντουσαν ότι οι αγώνες κινδυνεύουν από τους… ακροδεξιούς! Ας θυμηθούμε τι έγραφε η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”:

Κίνδυνος για το 2004 οι… Ακροδεξιοί!

ΤΑ ΝΕΑ, 19-1-2004: ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ:

«Οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν τα χέρια τους και επεξεργάζονται σχέδια δράσης για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, ώστε να περιορίσουν την πιθανότητα εκδήλωσης τρομοκρατικής ενέργειας, όπως αναφέρεται σε απόρρητη έκθεση η οποία συντάχθηκε σε συνεργασία ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών… Οι «εξτρεμιστικές αναρχικές ομάδες», οι ακροδεξιές και ρατσιστικές κινήσεις ατόμων ή ομάδων οι οποίες αντιτίθενται γενικά στις παγκόσμιες οργανώσεις, είναι μεταξύ των χωρών που πρέπει να ελέγχονται».

Μήπως τελικά με αφορμή την ιστορία του 2004 κάποιοι σκέπτονται να κάνουν σε αυτή τη χώρα σημεία και τέρατα κατά πως τους συμφέρει;

Exit mobile version