Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι όμορφες κυβερνήσεις όμορφα καίγονται

Οι όμορφες κυβερνήσεις όμορφα καίγονται

Πολλοί είναι αυτοί, εχθροί και δήθεν φίλοι του Κινήματος, οι οποίοι μετατρέπουν τη δική τους πολιτική ατολμία για αγώνα σε στείρα κριτική. Αναλώνονται σε επιπλήξεις και πολλές φορές σε ύβρεις δηλώνοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις και πρόγραμμα.

Η τιτάνια προσπάθεια του μόνου γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά κατά την περίοδο της κοινοβουλευτικής της παρουσίας μπορεί να διαψεύσει τους πάντες. Οι θέσεις, οι τοποθετήσεις, οι λύσεις και ο ενεργός ακτιβισμός που επέδειξε και συνεχίζει αν επιδεικνύει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, μέσα από πρωτοφανείς αποκλεισμούς και διώξεις, είναι κάτι πρωτόγνωρο και στηρίζεται στην βαθιά πίστη του κάθε συνειδητοποιημένου Εθνικιστή πως οι λύσεις δε βρίσκονται απαραίτητα σε γραπτά επί γραπτών κάποιων επιφανών οικονομολόγων αλλά στη θέληση ενός Λαού να ζήσει.

Αν αντιστρέψουμε την κριτική αυτή θα μπορούσαμε με τη σειρά μας να θέσουμε το ερώτημα: Ποιες οι θέσεις και οι λύσεις όλων αυτών των κυβερνήσεων που πέρασαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την Ελλάδα; Είναι αυτές οι κυβερνήσεις που χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης, μπολιασμένες στον αριστερό και χρηματοπιστωτικό τους διεθνισμό αδυνατούν να προσφέρουν οτιδήποτε εκτός από μνημόνια, εποικισμό αλλοφύλων και υποταγή.

Εκτός από το πολιτικό περίβλημα των δήθεν σοβαρών ανθρώπων που μπορούν να οδηγήσουν την Πατρίδα στο μέλλον δεν είναι τίποτα περισσότερο από καιροσκόποι που έχουν πάθος με την εξουσία. Αποδεικνύουν καθημερινά πως το μέλλον για αυτούς μεταφράζεται σε υλιστική ευδαιμονία και μόνο και σε καμία περίπτωση δε στηρίζεται σε ιδανικά και αξίες. Ανίκανοι όμως, κλέφτες και διεφθαρμένοι, βυθισμένοι στην εξάρτηση τους από ένα σαθρό χρηματοπιστωτικό σύστημα, δεν καταφέραν να θωρακίσουν τη χώρα απέναντι στις συνεχείς διεθνείς οικονομικές κρίσεις. Ανίκανοι να στηρίξουν τα εθνικά θέματα οδηγούν μόνιμα στην Ελλάδα σε ένα σκοτεινό τούνελ.

Έτσι λοιπόν ποιος ο λόγος να στηρίζει κάποιος, φτάνοντας σε επίπεδα εμμονής, τέτοιους κομματικούς σχηματισμούς;

Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο κάθε συνειδητοποιημένος πατριώτης να γνωρίζει πως το πολιτικό σύστημα και ειδικά η κεντροδεξιά διεθνιστική ΝΔ έχει τις δυνάμεις να διαφθείρει, να εξαγοράσει και να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια που γίνεται στον χώρο. Θα πρέπει οι διάφοροι πατριωτικοί σύλλογοι να αντιληφθούν πως συλλογικές προσπάθειες και διαδηλώσεις χωρίς σαφή πολιτική τοποθέτηση, αποτελούν φωνές βοώντων εν τη ερήμω.

Πολλές δυστυχώς ομάδες ακροβατούν ανάμεσα σε θρησκόληπτους και όχι απαραίτητα θρησκευόμενους συνωμοσιολόγους, οι οποίοι πολλές φορές απλά αναπαράγουν κάθε τι που υπάρχει στο διαδίκτυο και παρακμιακούς σχηματισμούς πατριδεμπόρων. Πολλοί εξ αυτών εκμεταλλεύονται τα αγνά αισθήματα κάποιων οδηγώντας την οργή τους σε ακροδεξιά αναχώματα, καιροσκόπους, πατριωτικές κινήσεις και συλλόγους, στα απαραίτητα δηλαδή αναχώματα που έχει ανάγκη το σύστημα για να επιβιώσει.

Στον δρόμο της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης που χάραξε η μόνη γνήσια Λαϊκή και Εθνικιστική δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι απαραίτητο να υποτάξουμε όλοι το εγώ μας σε έναν ευρύτερο Εθνικό σκοπό στον οποίο πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις οικειοθελώς. Αυτό είναι η υψηλότερη μορφή πραγματικής ελευθερίας ώστε να απεγκλωβιστούμε από μια στενά ατομοκεντρική κοινωνία. Μόνο με την στήριξη στον Λαϊκό Σύνδεσμο μπορεί να γίνει πράξη μια μέρα η Ελλάδα των ονείρων μας μέσω της αναζωπύρωσης μιας φλόγας που θα κάψει στο διάβα της τον δήθεν όμορφο κόσμο που μας επέβαλαν οι «όμορφες» κυβερνήσεις.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version