Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “αντιφασισμός” δικαιώνεται ξανά: «5,5 ευρώ το τετραγωνικό» κοστίζει η “αλληλεγγύη” στους μετανάστες

Ο “αντιφασισμός” δικαιώνεται ξανά: «5,5 ευρώ το τετραγωνικό» κοστίζει η “αλληλεγγύη” στους μετανάστες

Επικερδής η ενασχόληση με τον “αντιφασισμό” και την… αλληλεγγύη – Το λιοντάρι των super market και άρχων του real estate, ενοικιάζει ακίνητα σε ΜΚΟ για να “φιλοξενουν” αλλοδαπούς.

To “Πόθεν Έσχες” αποκάλυψε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος μισθώνει ακίνητα σε προγράμματα φιλοξενίας “προσφύγων και μεταναστών” που τρέχουν αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδημούλης αγόρασε το 2018 οκτώ διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος είχε δικαιολογηθεί λέγοντας ότι πρόκειται φτηνά παλαιά διαμερίσματα της δεκαετίας του 50 και του 60 στην Αχαρνών και την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία αγοράστηκαν με χρήματα που έφερε ο ευρωβουλευτής από το εξωτερικό.

Τα νοικιάζει σε ΜΚΟ για “πρόσφυγες” – O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μισθώνει κάποια από τα ακίνητα που απέκτησε το 2018 σε ΜΚΟ εισπράττοντας μέρος από τον πακτωλό ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Είχε προηγηθεί συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» όπου προκειμένου να δικαιολογήσει την ενοικίαση τριών διαμερισμάτων σε μετανάστες, είπε ότι εισπράττει μόλις «5,5 ευρώ το τετραγωνικό» ενώ προσπάθησε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις λέγοντας «αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας”;».

Η είδηση προκάλεσε κύμα κριτικής με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον ευρωβουλευτή «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο».

Υ.Γ. Δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αναφέρει ότι ο αριστερός Δημήτρης Παπαδημούλης, μπήκε στη Βουλή με 1 στρέμμα και τώρα έχει 28 ακίνητα. Μα αυτό είναι η πολιτική στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης… Και μετά έχουν κάποιοι το θράσος να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή…

Exit mobile version