Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδήλωση Τιμής στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις Αχαρνές από την Χρυσή Αυγή

Την ίδια ώρα, κατάθεση στεφάνου και μεγάλη πολιτική δράση, έγινε και στην Θεσσαλονίκη από την Χρυσή Αυγή!

Με μια λιτή εκδήλωση στο Μνημείο που υπάρχει στην πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές, η Χρυσή Αυγή Τίμησε την Μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους νεότουρκους του Κεμάλ, ανήμερα της 19ης Μαΐου.

Παρών στην εκδήλωση ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σημερινή πρόκληση Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε την 19η Μαΐου ως «ευλογημένη ημέρα».

Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος απάντησε πως δεν βρέθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, να πει ότι η 19η Μαΐου είναι μια καταραμένη ημέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιγραφή του Μνημείου το οποίο αναφέρεται στα έτη 1918 έως 1923. Όπως είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, εκείνο που δεν γνωρίζουν πολλοί Έλληνες, είναι πως οι Αντάρτες του Πόντου, της Ελληνικής αυτής γης, πολεμούσαν μέχρι και το 1924.

Μετά την σύντομη ομιλία, ο ίδιος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο και άπαντες οι Συναγωνιστές, έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τις Αλύτρωτες Πατρίδες, ούτε Εκείνους που έχυσαν το Αίμα τους για να κρατήσουν ζωντανή την Ταυτότητά τους μέσα σε ένα καθεστώς διώξεων το οποίο συνεχίστηκε και μετά την Γενοκτονία, από το Σοβιετικό Καθεστώς του Στάλιν.

Exit mobile version