Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τράγκας: “Θα γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες τι ρόλο παίζει μία οικογένεια, που έχει παντού μάτια και κυρίως στα κρατικά ταμεία”

Τράγκας: “Θα γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες τι ρόλο παίζει μία οικογένεια, που έχει παντού μάτια και κυρίως στα κρατικά ταμεία”

“Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ θα δικαιωθεί πλήρως. Υπάρχουν εκτιμήσεις, ότι τελικά η Κίνα θα καταβάλει μεγάλες αποζημιώσεις, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, αρνείται τις κατηγορίες και προβάλλει την κυρίαρχη ασυλία της. Ο Τραμπ επιδιώκει να ξαναβάλει μπροστά την αμερικανική οικονομία και να κερδίσει τις εκλογές από έναν πολύ αδύναμο Μπάιντεν, ο οποίος – όπως λέγεται- παρουσιάζει σημάδια Αλτσχάιμερ. Ο Ομπάμα προσπαθεί να συνεγείρει τους Δημοκρατικούς και να ενισχύσει τον Μπάιντεν αλλά μέχρι στιγμής ο Τραμπ, τροφοδοτεί με έκτακτες ενισχύσεις την Αμερικανική οικονομία και αυτό μετράει στα μάτια των Αμερικανών. Ακόμα και οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες σκέφτονται ότι το lockdown δεν μπορεί να κρατήσει πολύ και σπεύδουν σιγά σιγά να τα μαζέψουν …

Οι πολιτικοί εκβιασμοί, οι κοινοί εκβιασμοί, η επιχείρηση φίμωσης ελευθέρων φωνών, η εγκαθίδρυση και εμπέδωση ενός ολοκληρωτισμού που παράγεται από καλοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης, θα φωτιστούν πλήρως. Έτσι θα ξέρει κάθε Έλληνας πολίτης, πώς τον έσωσαν από τον covid-19 και τον οδήγησαν στον οικονομικό καιάδα. Έτσι θα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τι ρόλο παίζει μία οικογένεια, που έχει παντού μάτια και κυρίως στα κρατικά ταμεία.”

Exit mobile version