Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολυπολιτισμική κοινωνία: Το κεφάλι μιας 17χρονης τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο…

Πολυπολιτισμική κοινωνία: Το κεφάλι μιας 17χρονης τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο…

Υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και Μητσοτάκης και Τσίπρας και η νέα ΠτΔ…

Τα καλά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, από μία είδηση από την μακρινή Σκανδιναβία:

Σουηδία: “Μετανάστης-πρόσφυγας”, έκοψε το κεφάλι 17χρονης και στην συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της. Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Τελικά το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα “μετανάστη”. Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος αγνοούνται… Η αστυνομία κατέληξε πως ο θάνατος της Βίλμα Άντερσον συνέβη στις 14 Νοεμβρίου, καθώς τότε ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του υπόπτου για την δολοφονία. Επίσης σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο μετανάστης κατά την διάρκεια της ανάκρισης το μόνο που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν “Κανένα σχόλιο”, ενώ εντοπίσθηκε πως σε παλιότερο μήνυμα που είχε στείλει στην δολοφονημένη έγραφε “Θα σε κομματιάσω” …

Ένα ακόμα δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που θέλουν και φιλελεύθεροι και μαρξιστές ρουφιάνοι της παγκοσμιοποίησης. Αν και δεν χρειαζόταν το γεγονός αυτό το ανατριχιαστικό και μακάβριο από την Σουηδία. Έχουμε αρκετά γεγονότα και στην Ελλάδα από δολοφονίες Ελλήνων μέχρι βασανισμούς μέχρι θανάτου ηλικιωμένων και άλλα πολλά που στο όνομα του “αντιρατσισμού” τα θάβουν τα ΜΜΕ.

Exit mobile version