Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νέος Μωυσής και οι Βορειοκορεάτικες δημοσκοπήσεις

Ο νέος Μωυσής και οι Βορειοκορεάτικες δημοσκοπήσεις

Εξ ιδίων τα βέλη προς Μητσοτάκη για την μεσσιανική πολιτική του 

Με αφορμή τον κορωνοϊο, στήθηκε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, με επίκεντρο το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη που θύμιζε και θυμίζει κυριολεκτικά Σταλινικό καθεστώς ή Βόρειο Κορέα. Απόλυτα φυσικό, αφού αυτοί που το έστησαν, δηλαδή αυτοί που κάνουν κουμάντο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι τίποτε άλλο από ορφανά του Στάλιν!

Όλα όμως κάποτε τελειώνουν και το “Ωσαννά” από το “Σταύρωσον αυτόν” απέχει μόνον τέσσερις ημέρες. Έτσι σε ιστοσελίδα του χώρου της Ν.Δ. διαβάσαμε τα παρακάτω:

Antinews.gr: “Fake αποδεικνύεται η κυριαρχία του… νέου Μωυσή που αποτυπώνεται στις… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις από τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα καθεστωτικά ΜΜΕ. Προφανώς ο Μητσοτάκης αντίκρισε τις αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες μειώνουν σημαντικά την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξ ου και το στρίβειν διά του ανασχηματισμού για να αποφύγει την επαπειλούμενη συντριβή στις πρόωρες εκλογές.

Μακάρι… νεοφιλελεύθερα αδέρφια να έφτιαχναν ηγέτες οι στημένες δημοσκοπήσεις. Ο λαός δεν είναι τόσο κουτός όσο νομίζετε, και φαίνεται ότι αρνείται μετά βδελυγμίας να σας αποθεώσει για την αυτονόητη προστασία της ανθρώπινης ζωής, που εκμεταλλευτήκατε αναίσχυντα για να θάψετε τις μετεκλογικές σας κυβιστήσεις σε οικονομία, εθνικά και μεταναστευτικό.…”

Μία μόνο παρατήρηση προς νεοδημοκράτες παλαιούς ή νέους: Πάντα αυτή ήταν η πολιτική της ΝΔκαι σε οικονομία με τα μνημόνια, και στα εθνικά με την ελληνοτουρκική φιλία και στο μεταναστευτικό όπως αποκαλείτε το πρόβλημα λαθρομετανάστες.

Exit mobile version