Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαρώνει ο Τραμπ σε Νότιες Πολιτείες, σε λευκούς και σε νέους

Σαρώνει ο Τραμπ σε Νότιες Πολιτείες, σε λευκούς και σε νέους

Με κάθε τρόπο προσπαθεί το κατεστημένο των ΗΠΑ να εμποδίσει την επανεκλογή Τραμπ

Όλες οι δυνάμεις των ΜΜΕ, της βιομηχανίας του κινηματογράφου, που όλοι γνωρίζουμε από ποιους ελέγχεται, κάνουν ένα βρώμικο πόλεμο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Στο πλευρό τους και το διαδίκτυο με πρώτο απ’ όλα το facebook, που γνωρίζουμε ότι έχει κηρύξει ένα σκληρό πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Μπάιντεν έχει προβάδισμα 5% έναντι του Τραμπ σε εθνικό επίπεδο. Ο Αμερικανός πρόεδρος, όμως, φαίνεται πως έχει μια ανοδική τάση σε κρίσιμες πολιτείες, καθοριστικές για την εκλογή του Προέδρου.

Με βάση τη σφυγμομέτρηση του CNN, το 51% των καταγεγραμμένων ψηφοφόρων υποστηρίζει τον Μπάιντεν έναντι 46% του Τραμπ. Η εικόνα είναι αντίστροφη στις 15 διαφιλονικούμενες πολιτείες μεταξύ άλλων δηλαδή της Αριζόνας, της Φλόριντα, του Κολοράντο, της Τζόρτζια, του Ουισκόνσιν κ.λπ. 52% είναι υπέρ του Τραμπ και 45% στηρίζει Μπάιντεν. Έκδηλη είναι η κυριαρχία του εβραϊκής καταγωγής Μπάιντεν πρώην αντιπροέδρου, στις γυναίκες (55%-41%) και στους μαύρους (69%-26%), ενώ ο Τράμπ προηγείται στις τάξεις των λευκών ψηφοφόρων (55%-43%) και με μεγάλη διαφορά στους νέους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε ότι  «Οι ακροαριστεροί ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από το λαό να στείλει ονόματα και περιστατικά στα οποία θα καταγγέλλεται η ασυδοσία των ακροαριστερών που έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο Διαδίκτυο. Το γεγονός ότι ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που έχει εκλεγεί με την ψήφο του Λαού, κάνει μια τέτοια δήλωση για το δήθεν “ελεύθερο” διαδίκτυο, δείχνει τι είδους τέρας έχει δημιουργηθεί και ποιον σκοπό υπηρετεί. Αυτό το βλέπουμε πολύ καθαρά και στην Ελλάδα, όπου σε καθεστώς πλήρους ελευθερίας συκοφαντούν και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ υπάρχει σκληρή λογοκρισία σε όσους θέλουν να την υπερασπιστούν.

Exit mobile version