Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΟΣ: “Χρυσή Αυγή – Το κερασάκι στην «τούρτα» της αποσύνθεσης”

ΕΘΝΟΣ: “Χρυσή Αυγή - Το κερασάκι στην «τούρτα» της αποσύνθεσης”

Αθανασία Κουλέτα: Οι ισορροπίες στη Χρυσή Αυγή δεν άλλαξαν ξαφνικά

Πανηγυρίζουν όλες οι φυλλάδες της διαπλοκής για την νέα αποχώρηση ενός πρώην βουλευτού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σημειωτέον είχε ιδιαίτερη προβολή από το κόμμα, αφού ήταν επί οκτώ ολόκληρα χρόνια εκπρόσωπος τύπου, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε κανένα κόμμα στην πολιτική ιστορία του τόπου. Ανάμεσα σε αυτούς που πανηγυρίζουν, βεβαίως και το “ΕΘΝΟΣ”, που έγραψε:

“Σε μια χρονική συγκυρία πολύ κρίσιμη, καθώς θεωρητικά μέχρι το τέλος του έτους η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής θα έχει φτάσει στο τέλος της, ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει τη χαριστική βολή στο κόμμα που τον ανέδειξε, όπως παραδέχεται ο ίδιος στις ανακοινώσεις του, με το βλέμμα στη Βουλή και την είσοδο σε αυτή, στην περίπτωση πρόωρων εκλογών, θέλοντας να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα που χαρίζει η θέση του βουλευτή σε νομικό επίπεδο. Είναι, όμως, ο πρώτος που… πηδάει από το καράβι λίγο πριν αυτό βουλιάξει οριστικά; Η απάντηση είναι συγκεκριμένη: όχι.”

Αυτά γράφει το “ΕΘΝΟΣ” και βεβαίως συμφωνούν με αυτά κάποιοι από αυτούς που μέχρι χθες είχαν σπάσει τα χέρια τους να χειροκροτούν τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε κάθε εκδήλωση του κόμματος. Το εάν τώρα, το καράβι θα βουλιάξει οριστικά και ότι δόθηκε η χαριστική βολή στο κόμμα, αυτό θα το δείξει ο χρόνος, αφού “κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόριστον”. Το εάν τώρα, περιποιεί τιμή σε κάποιον το να δίνει την “χαριστική βολή”, εάν την έδωσε, στο κόμμα που τον ανέδειξε, αυτό επαφίεται στην κρίση σας… 

Exit mobile version