Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι τη Νίκη!

Μέχρι τη Νίκη!

Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες για τη ΝΕΑ… διάλυση της Χρυσής Αυγής. Ειναι αλήθεια κωμικό να γράφονται από κάποιους όλα αυτά για τους Χρυσαυγίτες… τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Γιατί αυτό είμαστε και ΔΕΝ ΘΑ το αλλάξουμε για κανέναν.

Κάποιοι μιλούν για την ένωση του χώρου… Βέβαια  ο χώρος τους δεν έχει καν όνομα και είναι απροσδιόριστος. Ας θυμηθούμε βέβαια λίγο ποιοι είναι όλοι αυτοί… Είναι αυτοί που κρύφτηκαν στις διώξεις, είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν όταν δολοφονήθηκαν τα Αδέλφια μας, Ο Μάνος και ο Γιώργος και τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος. Αλήθεια πόσοι τον ξέρουν, πόσοι έχουν ενδιαφερθεί να δουν αν είναι καλά η όχι; Αλήθεια πόσοι ξέρουν τα ονόματα των δυο Ηρώων μας;.

Όταν όλοι αυτοί, ανεξαρτήτως από το  ποιο κόμμα – απόκομμα έχουν φτιάξει, επιδιώκουν μόνο την αρχηγία; Ίσως είναι και το μοναδικό που τους ενώνει, εφόσον καταπατούν θεμελιώδεις κανόνες ηθικής. Εκεί που τρως δε φτύνεις και εκεί που  φτύνεις δεν γλύφεις. Και φτάνοντας στο Αύριο βλέπεις, εκτός και αν δεν θέλεις για κάποιο λόγο να το δεις, ότι όντως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ μπορεί να έχει σχέση με όλο αυτό το σκουπιδαριό. Οι αγώνες του Αρχηγού 40 και πλέον χρόνια, οι διώξεις, οι φυλακίσεις, το αίμα των Αδελφών ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

Μόνο ανήθικος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός που καπηλεύεται όλα αυτά με σκοπό την επίτευξη των προσωπικών του στόχων. Ένας σωρός “ημιμαθών” που η μόνη ενασχόλησή τους είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να έχουν σχέση με εμάς. Ένας σωρός από φερέφωνα τυποποιημένων ανούσιων συνθημάτων δεν μπορούν να μείνουν πιστοί στα ιδανικά μας.

Σε ότι αφορά τους πολιτικάντηδες που παρουσιάζουν ως προσωπική τους θυσία το γεγονός ότι το όνομά τους υπήρξε στα ψηφοδέλτια μας τους ευχαριστούμε θερμά που μας απάλλαξαν από την παρουσία τους. Για μας τους Χρυσαυγίτες η προσφορά στο κίνημα δεν είναι θυσία, αλλά ΤΙΜΗ.

Συνεχίστε λοιπόν τον αγώνα στο διαδίκτυο, όπου μακριά από την πραγματικότητα μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας.

Εμείς, ΠΙΣΤΟΙ στο καθήκον που επιλέξαμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας στον όμορφο και δύσκολο δρόμο για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΟΓΚΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Exit mobile version