Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάμε για εκλογές; Και εάν ΟΧΙ ποια θα είναι η επόμενη ημέρα;

Πάμε για εκλογές; Και εάν ΟΧΙ ποια θα είναι η επόμενη ημέρα;

Μάταια ελπίζουν κάποιοι ότι “τέλειωσε” η Χρυσή Αυγή 

Στο επίκεντρο της πολιτικής το εάν θα γίνουν ή όχι οι εκλογές σε χρόνο άμεσο ή στους επόμενους μήνες. Στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ο Αλέξης Παπαχελάς – και ο “dear Alexis” έχει σίγουρα καλή πληροφόρηση – έγραψε άρθρο με τίτλο “Μεταξύ ανασχηματισμού και κάλπης”, στο οποίο τονίζει ότι το δίλημμα των πρόωρων εκλογών είναι υπαρκτό παρ’ όλες τις διαψεύσεις. 

Τονίζει, όμως, ότι “οι πρόωρες εκλογές εμπεριέχουν ένα στοιχείο οπορτουνισμού και σχετικής ασέβειας προς τους θεσμούς” και ισχυρίζεται ότι γι’ αυτόν τον λόγο ο Μητσοτάκης δεν θέλει να είναι λαϊκιστής σαν τον Τσίπρα και δεν θα τις κάνει ενδεχομένως.

Αυτό το περί του σεβασμού των θεσμών, για όσους έχουν παρακολουθήσει την πολιτική ζωή της χώρας των τελευταίων δεκαετιών προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία.

Στην άλλη ναυαρχίδα της “ενημερώσεως” (βλέπε καθεστωτικής προπαγάνδας) των Ελλήνων, στο “ΒΗΜΑ”, υπάρχουν δύο άρθρα. Ένα το οποίο υπογράφει η κ. Δ. Κρουστάλλη και μάλλον απηχεί την επίσημη γραμμή του εκδοτικού συγκροτήματος, στο οποίο γράφει:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φλέρταρε για λίγο με την ιδέα των πρόωρων εκλογών, αλλά τελικά την απέρριψε. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, έδωσε εντολή στα κυβερνητικά στελέχη να βάλουν τέλος στην συζήτηση”.

Στην συνέχεια του άρθρου εξηγεί ότι ως… υπεύθυνος πολιτικός με δεδομένη την οικονομική κρίση η οποία υπάρχει αποφάσισε να μην κάνει εκλογές! Εάν θέλουμε την πιστεύουμε…

Κατά την γνώμη μου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, αλλά προϋποθέτουν να είναι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που περιμένει δανεικά από την Μέρκελ, αυτεξούσια. Είναι; Μάλλον όχι! Επομένως δεν πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα αποφασίσει εάν και πότε θα γίνουν εκλογές. Εκτίμησή μου είναι ότι αυτά που έρχονται θα αφαιρέσουν κάθε πρωτοβουλία από την κυβέρνηση για το πότε θα γίνουν εκλογές. 

 

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΙΣΤΟΡΙΑ, είναι Παράδοση και αυτό δεν μπορεί να το σβήσει κανένας”

Στην ίδια εφημερίδα, στο “ΒΗΜΑ”, ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, αναλύει στο άρθρο του με τίτλο “Η δύσκολη απόφαση του Μητσοτάκη” γιατί πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης το συντομότερο δυνατόν εκλογές και επιχειρηματολογεί ότι τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρεί και επισημαίνει, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ως ευφυής πολιτικός αναλυτής, που σίγουρα είναι, ότι “η ισχύς στην πολιτική είναι μέγεθος παροδικό και με ημερομηνία λήξης. Και όταν η κυβέρνηση που αποθεώνεται σήμερα θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει μια βαθιά οικονομική κρίση”. 

Συμφωνούμε απόλυτα. Οι ημέρες που έρχονται δεν θα είναι καθόλου εύκολες για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και στις δύσκολες αυτές ημέρες ας μην ελπίζει το αντεθνικό κατεστημένο, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας για λογαριασμό της ξενοκρατίας ότι δεν θα υπάρχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και αυτό το τονίζω, γιατί δεν λείπουν οι ρυπαροί συκοφάντες, οι οποίοι ήδη διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει και θα είναι απούσα από τις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις.

Πράγματι το Κίνημά μας από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα διέρχεται μία μεγάλη κρίση και όμως αντέχει! Αντέχει παρ’ όλο τον πόλεμο που δέχεται από ένα ολόκληρο σύστημα και δεν είναι δυνατόν να σβήσει σαν ένα αδύναμο κερί στον άνεμο. Κάποιοι φαίνεται ξεχνούν ή τους “βολεύει” να ξεχνούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι δημιούργημα της κρίσεως. Κάνουν λάθος σε αυτό και θα το διαπιστώσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν γνωστή σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό πολλά χρόνια πριν επιτύχει την είσοδό της στην Βουλή.

Ήμασταν εμείς οι Χρυσαυγίτες, που αντιδράσαμε στην δεκαετία του ’90 όταν έκαιγαν την Ελληνική Σημαία στο Πολυτεχνείο, όταν ελάμβανε χώρα η μεγάλη προδοσία των Ιμίων, ήμασταν παρόντες στην πολιτική ζωή εκεί έξω από το κοινοβούλιο και για μας και τον Αγώνα μας σιγοψιθύριζε ένα μεγάλο μέρος του Λαού πριν αποφασίσει να μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη του. Αυτό είναι ΙΣΤΟΡΙΑ, αυτό είναι Παράδοση και αυτό δεν μπορεί να το σβήσει κανένας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version