Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φτιάχνουν μια νέα χώρα!

Φτιάχνουν μια νέα χώρα!

Θέλουν μια Ελλάδα, που δεν θα είναι Ελλάδα, στο όνομα ενός “νέου πατριωτισμού”, που δεν είναι Πατριωτισμός!

 

“Η γη μας γη των άφθαρτων

αερικών και ειδώλων,

πασίχαρος και υπέρτατος

θεός μας είν’ ο Απόλλων.

 

Στα εντάφια λευκά σάβανα

γειρτός ο Εσταυρωμένος

είν’ ολόμορφος Άδωνις

ροδοπεριχυμένος.

 

Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας

αθέλητα κρυμμένη·

ο Μέγας Παν δεν πέθανεν,

όχι· ο Παν δεν πεθαίνει!”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

 

Ο ΙΕΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ των Ελλήνων, δεσμός χιλιάδων χρόνων, μία συνέχεια και Αίματος και Παραδόσεως και Γλώσσας και Πίστεως απειλείται άμεσα από την παγκόσμια θύελλα που μαίνεται και μας θέλει… πολίτες του κόσμου και όχι Έλληνες! 

Σημάδι μέσα στον χρόνο φωτεινό, μέσα στα σκοτάδια που μας περιβάλουν, το ποίημα το εμπνευσμένο του Κωστή Παλαμά για την αρχαία ψυχή και την Χριστιανική Πίστη, για όλα αυτά που συνθέτουν το Έθνος το Ελληνικό, που θέλουν να καταστρέψουν και στην θέση του να βάλουν ένα μόρφωμα πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό και δυστυχώς, οι παγκόσμιοι συνωμότες έχουν στο πλευρό τους στα άνομα σχέδιά τους συνεργούς και συνενόχους παράγοντες πολιτικούς και βέβαια τους εκλεκτούς του πλούτου, που διαφθείρει ψυχές, που είναι η αιτία όλων των κακών σύμφωνα με τον Κοσμοκαλόγερο των Ελληνικών Γραμμάτων Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

 

ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η Πολιτεία αυτή να έχει σαν πυρήνα της και ουσία της, το Έθνος, δηλαδή αυτό που από τα αρχαία ακόμη χρόνια ορίζετο ως εξής: «Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ηθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144-14-16).

Στο πυρ το εξώτερο ο Ηρόδοτος και προπαντός αυτό το “ρατσιστικό” το “όμαιμον”! Δεν έχει σημασία που ανθρωπολόγοι και γενετιστές αποδεικνύουν με τα σύγχρονα μέσα της Επιστήμης ότι είμαστε η συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων. Αυτοί επιμένουν και τραγική είναι η περίπτωση αυτών των γενετιστών, οι οποίοι την ίδια ακριβώς ώρα που αποδεικνύουν την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων, μας λένε ότι δεν υπάρχει… φυλή! Ο τρόμος του αντιρατσισμού και της πολιτικής ορθότητος έχει απλωθεί επάνω από την επιστημονική κοινότητα και την κατευθύνει.

Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια μετά, ο Γεώργιος Γεμιστός Πλήθων, πρωτοπόρος διανοούμενος και πολιτικός, προτείνει στην καταρρέουσα Αυτοκρατορία μας της Πόλεως των Κωνσταντίνων ένα κράτος Εθνικό και γράφει: «Εσμέν Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί» (Πλήθων).

Μετά την “απελευθέρωση”, 500 χρόνια μετά δόθηκε μάχη Ιδεολογική με Διονύσιο Σολωμό, Ζαμπέλιο, του Παπαρρηγόπουλο, Πολίτη για την Αληθινή Ελληνικότητα και επάνω σε αυτήν κτίστηκε πάντα με την “αρχή του αίματος”(Jus Sanguinis) το Εθνικό μας κράτος.

 

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Το Εθνικό κράτος, η Ελληνικότητα και η Πατρίδα όπως την ξέρουμε θέλουν να λείψει και δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός στα διαγγέλματά του απευθυνόμενος στον Ελληνικό Λαό δεν λέει Έλληνες ή συμπατριώτες, αλλά “συμπολίτες”…

Σε πρόσφατο μήνυμά της η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά:  «Η ατομική ευθύνη, η συνεργασία και η αλληλεγγύη βρίσκονται στην καρδιά του νέου πατριωτισμού που έχουμε ανάγκη …”

Ποιος είναι αλήθεια αυτός ο “νέος πατριωτισμός”, που έχουμε ανάγκη γιατί πλέον ο “παλαιός πατριωτισμός” δεν φτάνει; 

Την απάντηση δίνει πάλι ο πρόεδρος της ΝΔ, Μητσοτάκης, σε ομιλία του στο Global Forum στο Ισραήλ στις 11 Ιουνίου 2018 τόνισε: «Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Τι είναι όμως “νατιβισμός”, εναντίον του οποίου έχει κηρύξει τον πόλεμο τόσο η ΝΔ όσο και τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου; Είναι το κίνημα των Ιθαγενών, δηλαδή επί του προκειμένου των Ελλήνων, Κίνημα Αντιστάσεως στην Ξενοκρατία, είτε αφορά διείσδυση πολιτιστική, είτε πληθυσμιακή και γι’ αυτό ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ για φιλελεύθερους και μαρξιστές είναι “κακός”!

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από το 1821, θέλουν να αλλάξουν τα πάντα! Θέλουν να φτιάξουν μία άλλη χώρα … Δεν είναι τυχαίο ότι την 25η Μαρτίου στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός είπε: 

“Πριν από 200 χρόνια οι Έλληνες διεκδίκησαν και έγιναν από υπόδουλοι ελεύθεροι και από υπήκοοι, πολίτες. Συγκρότησαν Έθνος…”

Ο ίδιος, δηλαδή, ο πρωθυπουργός της χώρας είπε, στην επίσημη δήλωση του για την Εθνική επέτειο, ότι οι Έλληνες συγκρότησαν Έθνος… το 1821! Δηλαδή πριν δεν υπήρχε Ελληνικό Έθνος;…

Άγνοια της Ιστορία, λάθος του λογογράφου ή πρόθεση εσκεμμένη και συνειδητή να κτιστεί αυτή η νέα Ελλάδα που δεν θα είναι Ελλάδα, του “νέου πατριωτισμού”, που δεν θα είναι πατριωτισμός! 

 

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Διαβάσαμε επίσης προ ημερών στο “ΒΗΜΑ”, που όλοι σε αυτήν την χώρα γνωρίζουμε ότι δεν είναι μια τυχαία εφημερίδα, τι έγραψε ο Ι.Κ. Πρετεντέρης: “…Το έθνος που ξεπήδησε από τις φλόγες του πολέμου της ανεξαρτησίας… Τους ζητήσαμε όλοι μαζί να οργανώσουν μια γιορτή. Να γιορτάσουμε την γέννηση του δικού μας Έθνους.”

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πρετεντέρη, που ακολουθεί (τυχαία;) την γραμμή Μητσοτάκη, το Έθνος ξεπήδησε από τις φλόγες του πολέμου, που σημαίνει ότι πριν δεν υπήρχε!

Όταν πριν λίγα χρόνια, η συμμορία των εθνομηδενιστών ψευτοϊστορικών  “πλάσαρε” την θεωρία ότι το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα του 19ου αιώνος, ένας υπέργηρος Ακαδημαϊκός, που χαρακτηρίζουν μάλιστα αριστερό, έστειλε μία επιστολή στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” και τους απαντούσε ως εξής:

Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος: «Η διαχρονική συνέχεια του ελληνικού Έθνους είναι διάτορα μαρτυρημένη από την ιστορική πραγματικότητα και δεν είναι απλώς εφεύρημα του ελληνικού ρομαντισμού του 19ου αιώνα», προς ιδεολογική στήριξη «εθνικών επεκτατισμών», όπως επιπόλαια γράφεται σε πρόσφατο δημοσίευμα. Στον 19ο αιώνα συζητήθηκε απλώς η διαχρονική συνέχεια του ελληνικού Έθνους με αφορμή την αμφισβήτησή της από μη Έλληνες, όχι από Έλληνες. Σήμερα αμφισβητείται και από Έλληνες η συνέχεια των Ελλήνων και αυτό μάλιστα γίνεται επίσης με εκπαιδευτική πολιτική …”

Τον 19ο αιώνα, λοιπόν, αμφισβητήθηκε η συνέχεια του Ελληνισμού από μη Έλληνες. Τον 21ο, όπως έγραψε ο Αείμνηστος Δεσποτόπουλος από … Έλληνες! Είναι φανερό ότι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα και σε αυτή τη χώρα, θέλουν μια Ελλάδα που δεν θα είναι Ελλάδα! Θέλουν να βασιλεύει για πάντα το ψευτορωμαίικο.

Δίνεται μια μάχη και Ιδεολογική και αυτό πρέπει να το καταλάβουν άπαντες! Ακόμη και αυτοί, που στο όνομα ενός χυδαίου λαϊκισμού προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στον όχλο και δεν σέβονται την μεγάλη Ιδεολογική Μάχη που δίνει δεκαετίες ολόκληρες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Όσοι θέλουν Ελλάδα Ελληνική είναι η ώρα να αναμετρηθούν με την Τιμή τους, με την Αξιοπρέπειά τους, με την Ιστορία!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version