Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παίρνει πίσω η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τουρκική πρόκληση στον Έβρο

Τα παίρνει πίσω η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τουρκική πρόκληση στον Έβρο

Δεν έγινε τίποτε λένε τώρα… Θα φτάσει ο τουρκικός στρατός στην Καβάλα και θα μας λένε ότι είναι τουρίστες

Αντί άλλης απαντήσεως, σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Δένδια, που ήταν και ο βασικός κατήγορος της Χρυσής Αυγής και ο Υπουργός της κυβερνήσεως Σαμαρά, που ζήτησε την δίωξή μας, για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτή η κυβέρνηση, που στήριξαν στις εκλογές διαφόρων ειδών και αποχρώσεων “πατριώτες”:

“Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες, λέγοντας πως «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα».

Για την κατάληψη ελληνικού εδάφους από την Τουρκία στον νότιο Έβρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι «υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση. Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είπε ο κ. Δένδιας.

Exit mobile version