Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν έλεγαν ούτε λέξη πριν τις εκλογές εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου;

Γιατί δεν έλεγαν ούτε λέξη πριν τις εκλογές εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου;

Η κηραλοιφή “Βυζαντινόν” για τον κορωνοϊό, οι επιστολές του Ιησού και το πτυχίο και το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Διαβάσαμε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” άρθρο του κ. Τσιντσίνη για τον Κυριάκο Βελόπουλο από το οποίο και τα παρακάτω:

“Κυριάκος Βελόπουλος: Αλείμματα:

“Αν δεν τον εμπόδιζε η ποικίλη δράση του, ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μπορούσε να γίνει μασκότ της Κεραμέως. Πήρε με εξ αποστάσεως φοίτηση το πρώτο του πτυχίο στα 48 του και δεν σταμάτησε. Πήρε και μεταπτυχιακό στα 51.

Αν και υπόδειγμα της διά βίου τηλεκπαίδευσης, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης βρέθηκε να απολογείται επειδή στο βιογραφικό του είχε συντομεύσει κάπως τον τίτλο τού Ιδρύματος από το οποίο είχε αποφοιτήσει. Από το «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου» είχε παραλείψει το «Ανοιχτό», προκαλώντας μια μικρή σύγχυση με το σκέτο Πανεπιστήμιο Κύπρου, που βεβαίωσε ότι δεν τον είχε ποτέ στα μητρώα του.

Δεν χρειαζόταν να ψειρίσει κανείς τις περγαμηνές του Βελόπουλου για να αντιληφθεί τη σχέση του με την επιστήμη. Τα εμπορεύματά του, που διαφημίζονταν σαν αντικορωνοϊκά αλείμματα, και η αποκλειστική πρακτόρευση των επιστολών του Ιησού, ήταν μόνο δύο από τα κατορθώματα που θα αρκούσαν για να τον τοποθετήσουν απέναντι στον κόσμο της γνώσης – πολύ απέναντι.”

Γιατί αλήθεια όλα αυτά περί κηραλοιφών, πτυχίων και μεταπτυχιακών, επιστολών Χριστού, πολυτελών κατοικιών, που έκτισε μόνος του, τα δημοσιεύουν μετά τις εκλογές και όχι πριν; Μήπως γιατί χρειαζόντουσαν τον Βελόπουλο για να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή; Γιατί τα θυμούνται τώρα όλα αυτά;…

Exit mobile version