Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφορισμένος από Θεό και Πατρίδα

Αφορισμένος από Θεό και Πατρίδα

Ο αφορισμός των Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά από τον Πατριώτη Ιεράρχη Αμβρόσιο ήταν μια κίνηση μεγάλης Θεολογικής βαρύτητας.

Εξίσου Θεολογική ήταν η απάντηση του ιδίου του Μητροπολίτη σε όσους ξέρασαν μίσος και χολή εναντίον του: «Στους αφορισμένους εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ!»

Γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, θα εστιάσουμε στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη διότι εκ θέσεως, είναι ο… αφορισμένος πρωθυπουργός της χώρας. Αφορισμένος από Θεό αλλά και από Πατρίδα, την οποία καταστρέφει βάσει σχεδίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε ποτέ τις προθέσεις του. Υπήρξε ξεκάθαρος για το ζήτημα της προδοσίας της Μακεδονίας μας και είχε δηλώσει προεκλογικά ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπήρξε ξεκάθαρος στον «πολυπολιτισμικό» του χαρακτήρα, όταν εδήλωνε ότι θα πολεμήσει τον «Νατιβισμό». Το ίδιο ξεκάθαρος όταν εδήλωνε ότι «καμαρώνει» τους αλλοδαπούς που κρατάνε την Ελληνική Σημαία στις παρελάσεις και πως αυτό είναι το όραμά του για την Ελλάδα.

Εισήγαγε και χρησιμοποίησε ευρέως την ιδεοληψία του «νέου πατριωτισμού», και στόχος του διά μέσω αυτού, να χτυπήσει τις παραδόσεις μας, την Ορθοδοξία και την ίδια την Εθνική μας Ταυτότητα, την οποία η κυβέρνηση «Bildergerg» επιδιώκει να αναθεωρήσει!

Είναι βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θα αφήσει πίσω του «καμμένη γη». Όμως η οικονομία δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί πρωτίστως τους Έλληνες Πατριώτες. Είναι η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ενός Έθνους και μιας Πατρίδας με ιστορία χιλιάδων ετών! Είναι η πνευματική παρακμή που επιβάλλεται με τον μανδύα του «νέου πατριωτισμού» και η κοσμοπολίτικη μορφή που θέλουν να δώσουν στην Ελλάδα.

Δεν είναι μια ανίκανη κυβέρνηση, σαν εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ στο έργο που ανέλαβαν και θα πρέπει κάθε Έλληνας Πατριώτης να κατανοήσει τους κινδύνους και το διακύβευμα. Αν δεν αλλάξουν άμεσα οι πολιτικές ισορροπίες στην χώρα, θα «ξυπνήσουμε» σε μιαν άλλη «Ελλάδα», εκείνη των «νεοπατριωτών», με εκατομμύρια αλλόφυλους να κρίνουν το μέλλον μας και με το Ελληνικό Έθνος, ως ένα είδος υπό εξαφάνιση.

Θα αφήσεις τους αφορισμένους να ορίσουν μια τόσο σκληρή μοίρα για τον Ελληνισμό;

Exit mobile version