Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νέα Δημοκρατία, ο Έβρος που «κείται μακράν» και ο Κοτζιάς

Η Νέα Δημοκρατία, ο Έβρος που «κείται μακράν» και ο Κοτζιάς

Τις πρώτες ώρες ήταν fake news… Μετά η κυβέρνηση έκανε διάβημα και αποκαλύφθηκε ότι η θλιβερή είδηση μόνο ψεύτικη δεν είναι. Τούρκοι στρατιώτες είχαν «αράξει» σε ελληνική περιοχή του Έβρου και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Κυριαρχεί η «ψυχραιμία» και το πνεύμα του ραγιαδισμού. Γιατί να τα χαλάσουμε με τους μογγόλους για «λίγα μέτρα», όπως είπε ανερυθρίαστα ο Δένδιας; Εδώ ετοιμάζονται για ολόκληρη συνδιαχείριση του Αιγαίου με τον Ερντογάν, για 200 στρέμματα γης θα τα κάνουμε όλα στάχτη;

Μήπως τελικά για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάθε κομμάτι ελληνικής γης που πρέπει να υπερασπίζεται… «κείται μακράν»; Από τον «εθνάρχη» Καραμανλή μέχρι τον «Μεσσία» Μητσοτάκη, η ίδια ακριβώς πολιτική!

Χλεύη ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε η Νέα Δημοκρατία. Βγήκε στα social media, ένας από τους πρωταγωνιστές της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Μακεδονίας μας και εκτοξεύει πυρά κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας: «Η κυβέρνηση μιλά υποτιμητικά για ελληνική γη. Προωθεί τη θεωρία της «ολίγον εγκύου» σε θέματα κυριαρχίας και εδαφική ακεραιότητας. Χρειάζεται πανστρατιά. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή Ελλάδας».

Σήμερα επανήλθε δριμύτερος και ανήρτησε στο Facebook ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο σημειώνει: «Η Ελλάδα κάνει τη μία υποχώρηση στην άλλη. Εγκαταλείπει ουσιαστικά την Κύπρο. Ανέχεται τους Τούρκους στα νότια της Κρήτης. Αποδέχεται παραβιάσεις της ελληνικής ΑΟΖ και Αιγιαλίτιδας ζώνης. Ανέχεται πτήσεις πάνω από μεγάλα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα. Έπαθε σύγχυση με την κριτική που της έγινε για τα γεγονότα στον Έβρο».

Αυτά τα λέει ο… Κοτζιάς. Ο Κοτζιάς της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που τραγουδούσε με τους τουρκαλάδες επί σκηνής για την «ειρήνη», ενώ πρωτοστάτησε στο όνειδος των Πρεσπών, με την σιωπηλή ανοχή βεβαίως της Νέας Δημοκρατίας, που σήμερα φροντίζει να επιβλέπει την σωστή… εφαρμογή της.

Χλεύη ακόμα και των κομμουνιστών οι «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας που θα μπλέξουν την χώρα σε μεγάλες περιπέτειες. Γνωρίζει από εθνικές υποχωρήσεις το κόμμα αυτό, είναι στο DNA του…

Ν.Κ.

Exit mobile version