Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής – 24 Μαΐου 2020

Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής - 24 Μαΐου 2020

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Π@@τάνα Ελλάδα!

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Επειδή αγαπητοί Αναγνώστες πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι απέναντί σας και για να καταλάβετε ποιοι παίζουν πολιτικά και μιντιακά παιχνίδια στην πλάτη σας, παρακολουθήστε την αλληλουχία γεγονότων:

Την Παρασκευή σε διαδικτυακό διάλογο με χρήστη του Twitter (μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους μη γνωρίζοντες), ο δημοσιογράφος  – φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε ότι “με τον Κασιδιάρη μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και εμπνευστής του συνθήματος “ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ”, σχολίασε αυτή την ανάρτηση του δημοσιογράφου, ως εξής: “Εντάξει δεν μπορεί να έχει γράψει τέτοιο πράγμα… πέφτουν οι μάσκες με πάταγο”.

Εν συνεχεία έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή (και δημοσιογράφου) της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μετά την ανάρτηση Βαξεβάνη: “Το ξέπλυμα του Κασιδιάρη από τον διαχρονικό λαγό του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, Βαξεβάνη, ξεκινά θεαματικά με ένα επικό γλείψιμο. Τόσα χρόνια στις πλατείες μαζί, στο δημοψήφισμα μαζί, στη βουλή μαζί, πολύ θέλει; Τι ναζί, τι μαζί, το ίδιο μαγαζί. Γραμμή Μόλοτοφ-Ρίμπεντροπ”, έγραψε.

Τς, τς, τς… “γατάκια”! Ο οξυδερκής Στέφανος Χίος από το “Μακελειό” τον Ιούλιο του 2019 είχε “προφητεύσει” τα γεγονότα όταν έγραφε ότι “Σκληρό δεξιό κόμμα από το Κασιδιάρη αρπάζει πάνω από 10%”.

Ηλίας Κασιδιάρης, Κώστας Βαξεβάνης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Στέφανος Χίος είναι αυτό που λέμε μια… ωραία ατμόσφαιρα! Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ, που έλεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!”.

Exit mobile version