Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή 2003: “Ο Ελληνισμός χάνεται”

Χρυσή Αυγή 2003: “Ο Ελληνισμός χάνεται”

ΓΡΆΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: 

Συνταρακτικά τα στοιχεία για τον δημογραφικό κατήφορο της χώρας μας: «Η Πολιτεία δεν αντιμετωπίζει το δημογραφικό πρόβλημα με συνέπεια και σοβαρότητα, παρ’ ότι τα τελευταία 5 χρόνια αυξήθηκαν κατά 300% οι αλλοδαποί μαθητές στη χώρα μας, ενώ αντίθετα τα Ελληνόπουλα στα σχολεία μειώθηκαν κατά 30%».

Την καταγγελία έκανε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων «Οι Άγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος. Ο κ. Θεοτοκάτος τόνισε πως «το δημογραφικό πρόβλημα λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα», ενώ υποστήριξε πως «για τη δυσχερή θέση της χώρας μας την ευθύνη φέρει η Πολιτεία». Όπως είπε:

«Το 2001 σε σχέση με την απογραφή του 1991, το κουδούνι του σχολείου χτύπησε για 284.000 λιγότερους μαθητές. Παράλληλα το 1990 είχαμε 815.353 μαθητές Δημοτικού και το 2000 641.368, παρά το γεγονός ότι στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνοντα και μαθητές αλλοεθνείς».

Όλα αυτά όμως τα πράγματι συνταρακτικά στοιχεία, φαίνεται πως δεν προβληματίζουν κάποιους πολιτικούς μας, οι οποίοι δεν θα είχαν αντίρρηση να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με τους διαφόρων ειδών λαθρομετανάστες, που έχουν κατακλύσει την χώρα.

Exit mobile version