Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πρόβλημα στο Κρανίδι παραμένει

Το πρόβλημα στο Κρανίδι παραμένει

Από τις 21/4 με σχετικό Δελτίο Τύπου μας, είχαμε καταδείξει το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Κρανίδι, σχετικά με την  «Δομή» του Κρανιδίου, την πανδημία και την παραβατικότητα των φιλοξενουμένων.

Όπως δυστυχώς ήταν αναμενόμενο, οι εμμονές στην πολιτική της «μετανάστευσης» επικράτησαν της λογικής και των αναγκών της δημόσιας υγείας.

Σήμερα, κι ενώ η Ελλάδα πασχίζει να ανακάμψει στην καθημερινότητα, στο Κρανίδι το πρόβλημα παραμένει επικίνδυνο.

Οι κάτοικοι είναι έξαλλοι και αγανακτισμένοι αλλά το κράτος συνεχίζει τις παλινωδίες και τις άστοχες παρεμβάσεις.

Και για το Κράτος μπορεί να μην μας κάνει τόσο εντύπωση αλλά από την Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου, περιμέναμε περισσότερα.

Η απόγνωση και ο θυμός των πολιτών έπρεπε να είχαν εισακουστεί, ενέργειες έπρεπε να έχουν γίνει και μέτρα σε τοπικό, αυτοδιοικητικό επίπεδο έπρεπε να έχουν εφαρμοσθεί.

Δυστυχώς στο θέμα του Κρανιδίου τουλάχιστον,  η Περιφερειακή αρχή του κ.Νίκα αναλώνεται μόνο σε διαπιστώσεις.

Στα περιφερειακά συμβούλια, θα γίνουμε για μία ακόμη φορά, θιασώτες καυγάδων μεταξύ του πρώην κ.Τατούλη και του νυν κ.Νίκα, χωρίς όμως ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έπρεπε να εξαντλήσει την φροντίδα και την προσοχή της στο πρόβλημα του Κρανιδίου αλλά δεν έπραξε τίποτε επ’ αυτού. Αποτέλεσμα η δημόσια υγεία των πολιτών να βρίσκεται σε κίνδυνο και η οικονομία να μην περιμένει τίποτε από την τουριστική περίοδο, αφού η περιοχή είναι ακόμη υψηλού κινδύνου.

Τελικά ποιος φταίει; Θα αποδοθούν ευθύνες; Γιατί δεν μπορεί (πάλι) να μην φταίει κανείς.

Δημήτριος Τζεμπετζής
Επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»
Περιφερειακός Σύμβουλος

Exit mobile version