Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στην προπαγάνδα του “Liberal” περί σχέσεων Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ

Μια απάντηση στην προπαγάνδα του “Liberal” περί σχέσεων Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει τα ψέματα της Ν.Δ. η γνωστή ιστοσελίδα, που είχε παρουσιάσει πρόσφατα τον Μητσοτάκη σαν… Μωυσή!

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατηγορηματικά δηλώνει ότι τόσο το κόμμα, όσο και ο Γ. Γ. του Ν.Γ. Μιχαλολιάκος δεν είχαν ΠΟΤΕ την οποιαδήποτε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Με αφορμή τον κορωνοϊό, η εν λόγω ιστοσελίδα, που κάνει ακραία κυβερνητική προπαγάνδα, είχε γράψει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ο Μητσοτάκης είναι ο νέος Μωυσής, που θα μας οδηγήσει έξω από την έρημο! Επί του παρόντος είμαστε ακόμη στην έρημο και δεν έχουμε αντικρύσει ακόμη καν την Ερυθρά θάλασσα.

Ενώ δε, από τον περασμένο Ιούλιο γράφουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”, δεν σταματούν τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της και την γνωστή καραμέλα περί δήθεν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι σε πρόσφατο άρθρο της μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά της, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι της ήταν αμφιλεγόμενη και ανάλογη πάντα με τα δεδομένα που διαμορφώνονταν στην πολιτική σκηνή …”

Ατέλειωτα ψέματα και αχαλίνωτη φαντασία… Στην πραγματικότητα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε πάντοτε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα η Ν.Δ. ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνια, και για τζαμί και για αντιρατσιστικό νόμο και για σύμφωνο συμβίωσης και άλλα πολλά…

Αναφέρεται δε και στην δίκη μας και γράφει:

“Η παρουσία της Περιστέρας Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2019 ουδόλως άλλαξε τα δεδομένα και την επαμφοτερίζουσα στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα.”

Οι παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν κραυγαλέες και οπωσδήποτε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για την καθυστέρηση, αυτή οφείλεται και στα δύο κόμματα και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ! Αρκεί και μόνο να αναφέρουμε ότι μέχρι να φτάσουμε στην δίκη πέρασαν 19 ολόκληροι μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2015 και ως γνωστόν μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου του 2015 κυβερνούσε η ΝΔ. Πως λοιπόν καθυστέρησε την δίκη ο ΣΥΡΙΖΑ μόνον;

Πέρα από όλα αυτά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατηγορηματικά δηλώνει ότι τόσο σαν κόμμα, όσο και ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Γ. Μιχαλολιάκος δεν είχαν ΠΟΤΕ την οποιαδήποτε σχέση ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τον  Βούτση, ούτε με την Κωνσταντοπούλου, ούτε με τον Κώστα Βαξεβάνη και προκαλεί το “Liberal” να το αποδείξει. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα γραφόμενά του δεν είναι τίποτε άλλο από ρυπαρές συκοφαντίες, οι οποίες ελέγχονται ποινικά!

Exit mobile version