Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Έβρος και η μόνη “Κωνσταντινούπολη”, που θα απελευθερώσουν ποτέ οι πληρωμένοι “πατριώτες”

Ο Έβρος και η μόνη “Κωνσταντινούπολη”, που θα απελευθερώσουν ποτέ οι πληρωμένοι “πατριώτες”

Μία απάντηση στους … “υπερκομματικούς”, που ψήφισαν την ΝΔ και ΟΧΙ “φασίστες”τον Ιούλιο του 2019

Τους λέγαμε προεκλογικά ότι η Νέα Δημοκρατία μόνο εθνική πολιτική δεν θα ασκήσει και ότι όπως ακριβώς ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησαν την Μακεδονία και την εθνική μας ιστορία, έτσι και οι φιλελεύθεροι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ, που έτρεχαν με νάϋλον σημαίες στα συλλαλητήρια θα ξεπουλήσουν το Αιγαίο και θα υποχωρήσουν απέναντι στην Τουρκία. Αυτό το είδαμε καθαρά να συμβαίνει στον Έβρο και ήδη αυτή τη στιγμή συντελείται σφαγή μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το γεγονός αυτό, που εάν υπήρχε ελεύθερη ενημέρωση και δεν είχαν τόσο πολύ κτυπήσει το εθνικό αίσθημα του λαού μας, η κυβέρνηση αυτή θα είχε πέσει.

Βαθειά η δυσαρέσκεια για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης στον οποίο επιχειρούν να χρεώσουν το όλο συμβάν, αλλά και στον Δένδια, τον οποίο θέλει να περιορίσει ο Μητσοτάκης και στον οποίο χρεώνει το περίφημο διάβημά του στην Τουρκία, που αποκαλύπτει ότι υπάρχει θέμα και βεβαίως την δήλωσή του ότι δεν πρέπει να υπάρχει ένταση για λίγες δεκάδες μέτρα, που τελικά ήταν περισσότερα από 100 στρέμματα!

Όλα αυτά σε απάντηση όλων αυτών που πρόδωσαν την εθνική Ιδέα τον Ιούλιο του 2019 και ενώ παριστάνουν τους υπερκομματικούς “πατριώτες”, σύρθηκαν πίσω από την ΝΔ και πολέμησαν και πολεμούν με πάθος την Χρυσή Αυγή. Όλους αυτούς τους “πατριώτες” της συμφοράς, άλλους πιθανώς μειωμένης αντιλήψεως, που δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει και δεν θα καταλάβουν ποτέ και άλλοι όμως συνειδητά “παρτάλια”, που πουλάνε κάθε φορά την ψήφο τους για να είναι με την εξουσία.

Όλοι αυτοί είναι γεμάτοι λάβαρα πατριωτικά και δικέφαλους αετούς και κάθε τόσο ελευθερώνουν την Κωνσταντινούπολη. Στην μόνη “Κωνσταντινούπολη” που θα μπορούσαν να πάνε είναι αυτή που δημοσιεύουμε στην φωτογραφία.

Exit mobile version