Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: “Η κ. Παπαρήγα, η Χρυσή Αυγή και οι γραβάτες…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: “Η κ. Παπαρήγα, η Χρυσή Αυγή και οι γραβάτες…”

“Όταν κάποιοι προσπαθούν να δρέψουν τους καρπούς της βρώμικης προπαγάνδας εναντίον μου από ΝΔ και “πατριώτες”

Ο καθηγητής κ. Κιτσίκης, είχε γράψει σε περασμένα χρόνια σε ένα κείμενό του ότι ο Παπαδόπουλος έχασε την εξουσία γιατί δεν είχε… παρέες στο Κολωνάκι! Δεν είναι λίγοι αυτοί, που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα εξουσιάζεται από κάποιες παρέες, που κινούνται μεταξύ πλατείας Συντάγματος και πλατείας Κολωνακίου. Εγώ στην Βουλή είχα πει σε ομιλία μου ότι σε αυτή την χώρα οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από δύο ιδρύματα, το Αμερικάνικο Κολέγιο και την ΚΝΕ και πράγματι οι περισσότεροι από τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου.

Όταν το 2012 μπήκαμε στην Βουλή, η Γ.Γ. του ΚΚΕ, κα. Παπαρήγα είχε δηλώσει: “«Την Χρυσή Αυγή μη την φοβάστε. Αυτοί θα βάλουνε γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικοί…» Δυστυχώς είχε δίκιο …”

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ 

Exit mobile version