Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ελλάδα 2021»: Χυδαιολογούν για Γεώργιο Καραϊσκάκη και Αγωνιστές του 1821

«Ελλάδα 2021»: Χυδαιολογούν για Γεώργιο Καραϊσκάκη και Αγωνιστές του 1821

Το ξέρετε ότι υπήρχαν … “γκέϋ” αγωνιστές στην Επανάσταση του 1821; Έτσι λέει ο “Ελλάδα 2021”

Σε κείμενο με τον τίτλο «Ο Έρωτας του Καραϊσκάκη» περιέχεται πλήθος χυδαιολογιών για την προσωπική ζωή του Εθνικού Ήρωα, που δολοφονήθηκε από προδότες και όχι από Τούρκους στην μάχη του Φαλήρου γιατί ήταν εναντίον της ξενοκρατίας και συγκεκριμένα των Άγγλων. Το κείμενο κατέβηκε κατόπιν διαμαρτυριών αξίζει όμως να διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα:

“ … Βέβαια πολλοί νόμιζαν ότι ο Ζαφείρης ήταν μία από τις «χατζαρούλες». Έτσι ονόμαζαν τους ανοιχτά ομοφυλόφιλους αγωνιστές, που έκαναν συχνά γυναικείες δουλειές στο στρατόπεδο, είχαν σεξουαλικές σχέσεις με αρκετά παλληκάρια και φυσικά, όταν υπήρχε ανάγκη, πολεμούσαν το ίδιο ηρωικά με τους straight.”

Είναι φανερό ότι όχι να τιμήσουν, αλλά να εξευτελίσουν το 1821 θέλουν οι κήρυκες του “νέου πατριωτισμού” φιλελεύθεροι και μαρξιστές.

Άρχισαν με ύβρεις κατά του Ιωάννη Καποδίστρια και συνέχισαν με τον Καραϊσκάκη, τον οποίο επίσης μισούν, γιατί; Ίσως η απάντηση να ευρίσκεται στο ποιος υπήρξε ο Καραϊσκάκης, όπως προκύπτει από το παρακάτω:

“Ο Καραϊσκάκης προς τον απεσταλμένο του αρχηγού του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους· έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

Exit mobile version