Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιστροφή των Οθωμανών και η Λιβύη

Η επιστροφή των Οθωμανών και η Λιβύη

Μεγάλο λάθος της Ελλάδος να μην ενισχύσει τον Στρατάρχη Χαφτάρ

Το παιχνίδι που παίζεται στην Λιβύη είναι μεγάλο και αφορά άμεσα την Πατρίδα μας. Η σημερινή κατάσταση και μία ενδεχόμενη εκεχειρία, ενδεχομένως θα παγιώσει τετελεσμένα εξαιρετικά δυσμενή για την Πατρίδα μας. Η μη ολοκληρωτική επικράτηση του Στρατάρχου Χαφτάρ είναι πολύ πιθανό να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποδοχής της συμφωνίας για την ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης, η οποία πλήττει άμεσα τα εθνικά μας δίκαια! Η Ελλάδα θα έπρεπε να ενισχύσει στρατιωτικά τις δυνάμεις του Χαφτάρ και να τον βοηθήσει να καταλάβει την Τρίπολη, αλλά δεν το έκανε γιατί είναι ένα υπό αμερικανική κατοχή προτεκτοράτο!

Όσο για το τι πιστεύουν και γιατί αγωνίζονται οι ισλαμιστές σε Λιβύη και Συρία χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυου έγκριτου αρθρογράφου της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

George Linardis @GLinardis:

“Οι μισθοφόροι της Τουρκίας στην Συρία και Λιβύη ουδέποτε έκρυψαν  την νεοοθωμανική τους σκέψη. Σύμμαχος αυτών των ισλαμοσυμμοριτών στη Συρία ήταν το ΝΑΤΟ και η Ελλάδα με την αντι-Άσαντ πολιτική της. Δηλαδή η Ελλάδα πρακτικά στήριζε αυτούς που σχεδιάζουν τον εικονιζόμενο χάρτη.”

Exit mobile version