Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ κουκούλωσε την προδοσία του Σύριζα

Η ΝΔ κουκούλωσε την προδοσία του Σύριζα

Η συμμετοχή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα συλλαλητήρια εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μέρος μιας καλοστημένης παράστασης, με πολύ κακό τέλος για την Ελλάδα.

Δεν ήταν γνήσια η εναντίωση των κυβερνητικών βουλευτών στην επιζήμια για το έθνος και τον λαό συμφωνία, που παρέδωσε το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και… βάφτισε «Μακεδόνες» ανθρώπους σλαβικής καταγωγής και συνείδησης, ενώ αναγνώρισε ως «μακεδονική» μια γλώσσα η οποία είναι απλώς μια βουλγαρική διάλεκτος.

Χθες, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερασπίστηκε το δικαίωμα κομμάτων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, να εκποιούν ελληνική Ιστορία και πολιτισμική κληρονομιά χιλιετιών και να χαρίζουν κομμάτια της ψυχής μας σε πολιτισμικές κουρελούδες, όπως τα Σκόπια. Η απόρριψη (από την πλευρά της Ν.Δ.) της πρότασης για την άρση ασυλίας των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών συνιστά απόδειξη της κυριαρχίας της υποκρισίας στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Για ποιον λόγο δεν ήθελε το κυβερνών κόμμα να διερευνηθεί η σκοτεινή υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Δικαιοσύνη και καλύφθηκε πίσω από προσχήματα; Γιατί θεωρείται εκ των προτέρων απλή έκφραση «γνώμης» η υπερψήφιση της επίμαχης συμφωνίας και αποκλείεται ο χρηματισμός ορισμένων πολιτικών; Δύσκολα μπορεί να λησμονηθούν όσα (περί διεθνών πιέσεων και… δελεασμού βουλευτών) ακούστηκαν και στα Σκόπια και στην Ελλάδα, όπου η κοινοβουλευτική έγκριση της συμφωνίας έγινε με οριακή πλειοψηφία (154 ψήφοι) και με… απρόσμενες «δανεικές» δυνάμεις από κόμματα εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ουδείς θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης δεν θα οδηγούσε στην αποκάλυψη περιπτώσεων χρηματισμού.

Επίσης, δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι το Σύνταγμα προβλέπει την κάλυψη των βουλευτών ακόμα και σε περιπτώσεις που ξεπουλούν εθνικές υποθέσεις. Η εσχάτη προδοσία, η εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων και η παράδοση υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων δεν αποτελεί… δικαίωμα οποιουδήποτε και αυτού του είδους τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται.

Χθες, ήταν μια κακή ημέρα για το ελληνικό Kοινοβούλιο επειδή έγινε ακόμα ένα κουκούλωμα μιας μεγάλης προδοσίας.

[ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]

Exit mobile version