Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπερήφανοι “πατριώτες” δηλώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών, που εφαρμόζει η ΝΔ

Υπερήφανοι “πατριώτες” δηλώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών, που εφαρμόζει η ΝΔ

Απορρίφθηκε στην Βουλή από ΟΛΟΥΣ (και από τον Βελόπουλο) η μήνυση πολιτών κατά ΣΥΡΙΖΑ για εσχάτη προδοσία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση στην Βουλή για την μήνυση πολιτών κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για εσχάτη προδοσία για την συμφωνία των Πρεσπών. Η ΝΔ, που έκανε δημαγωγία και ψηφοθηρία με το Μακεδονικό, δήλωσε κατηγορηματικά ότι έχει δεχθεί την συμφωνία και δεν την θεωρεί προδοσία. Τα ίδια περί προδοσίας είπε και ο Βελόπουλος, που φώναζε προεκλογικά για προδοσία, πουλώντας ταυτόχρονα τότε και το περίφημο “Βυζαντινόν”… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν οι δηλώσεις στην Βουλή δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ:

Πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος: «Όχι απλώς δεν αισθανόμαστε ότι πρέπει να απολογηθούμε για τη Συμφωνία αλλά αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έλυσε μια διαφορά 10ετιών και αναβάθμισε το διπλωματικό κύρος της χώρας.»

«Τόσο εγώ, όσο και οι συνάδελφοι που ψηφίσαμε τη Συμφωνία, πράξαμε το πατριωτικό μας καθήκον, υπακούοντας στη σταθερότητα και την ειρήνη στη περιοχή και είμαστε υπερήφανοι. Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, έθεσε ως θεμέλιο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, την πιστή τήρηση της Συμφωνίας», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης.

Δεν βρέθηκε κανείς στην Βουλή να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Φρόντισαν να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή… Και αυτό το φρόντισαν δυστυχώς και πολλοί που παρίσταναν τους “χρυσαυγίτες”.

Διαβάστε σχετικό άρθρο στο Εθνικισμός.ΝΕΤ

Exit mobile version